AlzaPlus+ děti Opaľovacie prípravky

HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená

Zobraziť katalóg
HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená
Autosedačka Pre deti s hmotnosťou 9 - 18 kg, pre vek 9 mesiacov - 4 rokov, Certifikát ECE-R 44/04. testy ADAC
Kód:  AUPR1966 Produktové číslo:  HEY795300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená Predaj skončil

HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená

Nezabúdajte na komfort a ochranu vašich najdrahších. S autosedačkou od popredného výrobcu HEYNER bude vaše dieťa počas jazdy vždy v úplnom bezpečí. Multifunkčný sedačku typu 3v1 možno ľubovoľne prestaviť, aby vyhovovala viac vekovým a váhovým kategóriám. Vyniká kvalitným spracovaním a vypracovanú konštrukciou s dômyselnými detailmi. Určená je pre deti vo veku od 9 mesiacov až do 4 rokov ao hmotnosti v rozmedzí od 9 do 18 kg. Autosedačka bola navrhnutá v Nemecku podľa najprísnejších noriem ECE-R 44/04. Spĺňa tiež testy ADAC, preto vyhovuje všetkým požiadavkám najnovších noriem EU.

kľúčové vlastnosti

  • Spĺňa najnovšie a najprísnejšie normy EU
  • Praktický montážny systém
  • Nastaviteľná opierka hlavy
  • Zosilnený 5bodový bezpečnosťou pás
  • Vystužené kotevné pásy
  • 3D konštrukcia dokonale tlmí nárazy
  • Prídavné hlavový a telový vankúš
  • Polohovateľná opierka chrbta
  • Využitie najkvalitnejších materiálov, ľahká údržba
  • moderné prevedenie

Jednoduchá inštalácia, maximálna bezpečnosť

Jednou z hlavných predností je unikátny montážny systém 1-2-3 FIX, vďaka ktorému autosedačku ľahko a rýchlo pripevníte. Nutnou súčasťou sú integrované a ľubovoľne nastaviteľné 5bodové bezpečnostné pásy. Prídavné hlavová a telová opierka zaistí optimálnu ochranu hlavy a chrbtice pri náhlom náraze. Všetky pásy sú vybavené prvotriednym zámkom od švédskeho výrobcu Holmbergs. Disponujú tiež špeciálne zosilnenú kotvou a dodatočným blokovaním pre komfortné vedenie pásu u malých detí.

komfortné cestovanie

Priestranné a ergonomicky tvarované sedadlo s mäkkým polstrovanie ponúka vášmu dieťaťu dostatočný komfort pre pohodlné a uvoľnené cestovanie. Mohutná 3D konštrukcia zaistí dokonalé tlmenie všetkých nárazov. Autosedačka je navyše voľne polohovateľná do 4 rôznych pozícií. Poteší vás tiež nízka hmotnosť a jednoduchá údržba. Vďaka modernému dizajnu v elegantnom červenom prevedení sa autosedačka stane ojedinelou súčasťou interiéru vášho vozidla.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Možnosť nastavenia
Polohy opierok rúk Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Možnosť nastavenia
Polohy opierok rúk Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HEYNER Capsule MULTI ERGO 3D červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Autosedačka HEYNER CAPSULA Protect 3D červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Autosedačka HEYNER CAPSULA Protect 3D červená.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií