Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Umelé vianočné stromčeky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Farba
Biela
(2)
Zelená
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vianočné stromčeky sú neodmysliteľnou súčasťou vianočnej atmosféry a prinášajú do domovov radosť a sviatočného ducha. Môžete si vybrať z mnohých variantov, či už preferujete tradičné zelené stromčeky, alebo moderné alternatívy. Každý typ vianočného stromčeka má svoje čaro a je len na vás, ktorý sa stane ozdobou vášho sviatočného domova. Ako vybrať ten správny dekoračný či umelý vianočný stromček?

Pokračovať

Umelý vianočný stromček môže byť nielen voľne stojaci, ale aj závesný

Umelý vianočný stromček nájdete obvykle ako voľne stojaci, môžete ho teda postaviť na zem či na stôl. Niektoré varianty umožňujú si stromček aj zavesiť. Tento variant je skvelý ako dekorácia či pre všetkých majiteľov domácich miláčikov. Ak si chcete ozdobiť aj záhradu, siahnuť môžete po vonkajšom stromčeku.

  • Závesný umelý vianočný stromček je perfektný pre menšie priestory alebo ako doplnková dekorácia.
  • Voľne stojaci vianočný stromček je klasickou voľbou pre hlavnú vianočnú dekoráciu domu.
  • Vonkajší vianočný stromček je väčší a odolnejší variant, ktorý vynikne v záhrade či pred vchodom.

Z akých materiálov je umelý vianočný stromček vyrobený?

Klasický umelý vianočný stromček je obvykle vyrobený z plastu. Ak si však chcete zaobstarať dekoračný vianočný stromček, zvoliť si môžete aj iné materiály, medzi ktoré patrí drevo, kov, látka či sklo. Túto dekoráciu potom jednoducho postavíte kamkoľvek na stôl, komodu či poličku.

  • Drevené stromčeky prinášajú kúsok prírody a rustikálny štýl.
  • Plastové vianočné stromčeky sa ľahko udržujú čisté a majú dlhú životnosť.
  • Kovové stromčeky ponúkajú moderný vzhľad a sú pevné.
  • Látkové stromčeky sú mäkké a bezpečné, ideálne pre domácnosti s malými deťmi.
  • Sklenené stromčeky sú elegantné, ale krehké – vhodné skôr ako dekorácia.

Vianočný stromček drevený
Drevený vianočný stromček

Vianočný stromček umelý
Umelý vianočný stromček

Vianočný stromček sklenený
Sklenený vianočný stromček

Zelený umelý vianočný stromček je klasikou, dostupné sú aj iné farby

Čo sa týka farby, vyberať môžete klasický zelený umelý vianočný stromček, ale aj odvážnejšie farby, ktoré oživia každý priestor a dodajú mu sviatočný nádych. Medzi takými farbami nájdeme napríklad ružovú, bielu, champagne, hnedú a ďalšie. Ak si plánujete zaobstarať iba dekoračný vianočný stromček, nájsť môžete aj iné farby alebo povrchy. Voľba medzi matným alebo lesklým povrchom môže dramaticky zmeniť celkový vzhľad vianočného stromčeka. 

Vianočný umelý stromček býva často ponúkaný aj v súpravách s ďalšími dekoráciami, čo môže uľahčiť zladenie vzhľadu. Často sa predáva umelý vianočný stromček ozdobený, čo značne urýchli vianočné prípravy.

Umelý vianočný stromček podľa veľkosti

Umelý vianočný stromček vyberajte aj podľa veľkosti. Malé vianočné stromčeky môžu mať aj 30 cm, tie sú vhodné skôr na stôl alebo ako dekorácia. K dispozícii sú aj 60 cm stromčeky, ale samozrejme aj vyššie. Umelý vianočný stromček 220 cm patrí k tým najvyšším.

Chcete, aby bol umelý vianočný stromček ako živý?

Ak chcete, aby bol umelý vianočný stromček ako živý, je potrebné počítať s vyššou investíciou. Drahší vianočný stromček je veľmi podobný tomu živému a okrem vône nemusíte poznať ani rozdiel. Navyše vám vydrží dlhé roky a nebudete musieť neustále kupovať nový.

i

Luxusný vianočný umelý stromček môže obsahovať aj rôzne dekorácie, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka tomu si celkový stromček môžete prezrieť už predtým, než si ho zaobstaráte. Zároveň vám to ušetrí čas strávený kupovaním dekorácií.

Umelý vianočný stromček: dekorácia niekedy stačí

Nechcete si kupovať veľký umelý vianočný stromček? K dispozícii sú rôzne malé dekoračné stromčeky, ktoré môžete využiť namiesto toho veľkého. Obľúbený je aj vianočný kolotoč na sviečky, ktorý sa pomocou žiary sviečky točí a zvoní.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
Vianočný stromček zasnežený DELUXE Viola v kvetináči 45 cm - Vianočný stromček Varianty
5,0
Vianočný stromček zasnežený DELUXE Viola v kvetináči 45 cm
Vianočný stromček 45cm vysoký s hmotnosťou 1kg, vrátane stojana
24,60 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Laal0366
LAALU Ozdobený stromček VIANOČNÁ ROMANTIKA rôzne varianty
Vianočný stromček s hmotnosťou 6.8kg, vrátane stojana
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Laal0226nad
5,0
Vianočný stromček zasnežený DELUXE Viola v kvetináči 45 cm
Vianočný stromček 45cm vysoký s hmotnosťou 1kg, vrátane stojana
22,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: Laal0366
detiJednoduché nápady na vianočné tvorenie s deťmi V predvianočnom čase si môžete dlhé zimné večery vyplniť spoločne s deťmi zaujímavou kreatívnou činnosťou. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a vyskúšajte jednoduché DIY vianočné dekorácie do bytu aj DIY vianočné ozdoby na stromček, ktoré ľahko vyrobíte s deťmi a...
Hľadáte inšpiráciu na vianočné ozdoby, ktoré si kúpiť alebo vyrobiť, premýšľate, ktoré vianočné dekorácie na stôl budú najlepšie a aký vianočný stromček bude tento rok ten pravý? Máme pre vás tipy a návody, ako si vyzdobiť domov na Vianoce. Povieme vám, ktoré farby sú...
Vyrobte si jednoducho a rýchlo vlastný adventný veniec. Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým zvládnete vyrobiť originálny adventný veniec ľavou zadnou. Prečítajte si náš článok a vyzdobte si byt tradične, alebo podľa najnovších trendov.

Umelé vianočné stromčeky

V kategórii Umelé vianočné stromčeky máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Umelé vianočné stromčeky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné umelé vianočné stromčeky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie umelé vianočné stromčeky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii umelé vianočné stromčeky recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií