B-Toys Hracia deka Wonders Above

Zobraziť katalóg
B-Toys Hracia deka Wonders Above
Detská hrazdička s piatimi zavesenými hračkami, deka je protišmyková, rozmery: 84 × 84 cm, odporúčaný vek od narodenia do 18 mesiacov
Kód:  HRAif0805 Produktové číslo:  062243277625
B-Toys Hracia deka Wonders Above Predaj skončil

B-Toys Hracia deka Wonders Above

Extra mäkká hracia deka s piatimi zavesenými hračkami. Mäkké čalúnenie zaručuje pohodlie dieťaťa na deke. Spodná strana deky je protišmyková, takže je ideálna aj na použitie na hladkej podlahe. Zavesené hračky (hrkálky, hrýzadlo, bezpečné zrkadielko) možno ľubovoľne vymieňať. Rozmery: 84 × 84 cm. Vhodné pre deti od narodenia do 18 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
1,5 rokov Hotovo!
Príslušenstvo
Hrazda Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
84 cm Hotovo!
Šírka
84 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
1,5 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Príslušenstvo
Hrazda Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
84 cm Hotovo!
Šírka
84 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 18 mesiacov
» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre B-Toys Hracia deka Wonders Above Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B-Toys Hrací deka s hrazdou Wonders Above.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií