AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

My Fairy Garden – čarovná zahrádka

Zobraziť katalóg
My Fairy Garden – čarovná zahrádka
Dekorácia do detskej izby – obsahuje: miska, figúrka víly, lastúra, domček pre vílu, súprava na bielizeň a štipce, osivo, vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAjd186 Produktové číslo:  8591945083972 Stránky výrobcu
My Fairy Garden – čarovná zahrádka Predaj skončil

My Fairy Garden – čarovná zahrádka

Malá víla sa rozhodla, že si postaví domček a čarovnú záhradku priamo u vás. Je ale slabá, a tak potrebuje vašu pomoc. V hracej súprave nájdete misku a vílí domček, takže môžete začať hneď stavať. Dajte do misky hlinu, zasaďte semienka a starajte sa o ne, zalievajte ich, doprajte im slniečko a usmievajte sa na ne. Uvidíte, že rastlinky budú veselšie rásť. Každá malá slečna by chcela byť vílou, postavte si My Fairy Garden čarovnú záhradku a staňte sa na chvíľu vílou aj vy. Starajte sa o rastlinky, učte sa trpezlivosti a rozvíjajte svoju fantáziu. Kreatívna súprava je vhodná pre deti od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti My Fairy Garden

  • Kreatívna súprava pre šikovné a tvorivé deti
  • Čarovná záhradka My Fairy Garden s vílou
  • Semienka rastliniek
  • Šnúra na bielizeň a štipce
  • Ozdobné kvety
  • Mnoho veselých a farebných doplnkov
  • Starostlivosť o rastlinky a ich pozorovanie
  • Rozvoj pozornosti a fantázie
  • Vhodné od 4 rokov
  • Hračka, ktorá poteší každú malú slečnu

Veselá a farebná My Fairy Garden

Aby záhradka bola farebná a útulná, postavte pri domček divú hubu a lastúru, z ktorej môžete pre vílu vymyslieť niečo pekné. Víly majú jemné nôžky, a preto im z farebných kamienkov vytvorte cestičku, na ktorú budú môcť jemne našľapovať. Tiež prichystajte víle šnúru na bielizeň a štipce, každý si predsa musí prať a sušiť šatôčky. A aby sa víla domov rada vracala, vyzdobte jej záhradku krásnymi farebnými kvetinkami. Pozorujte spoločne s vílou ako rastlinky rastú a menia vašu záhradku. Môžete sa hrať a vymýšľať, ako sa víly starajú o rastlinky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Fairy Garden - kouzelná zahrádka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Fairy Garden - kouzelná zahrádka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Fairy Garden - kouzelná zahrádka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játék szett - Saját tündérkertem- Varázskert.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií