AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Klarstein Bella Argentea

Zobraziť katalóg
Klarstein Bella Argentea
4,5 11 hodnotení
Kuchynský robot Klarstein Bella – planetárne hnetenie, príkon 1200 W, plastové vnútorné prevody, materiál misy nerez, objem misy 5,2 l, 6 rýchlostí, súčasťou hnetací hák, k metla a balónová metla, hmotnosť 8 kg, rozmery 36 × 39 × 23 cm (V׊×H), strieborná farba
Kód:  KLAKR008 Produktové číslo:  10005314 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Klarstein Bella Argentea

Všestranný pomocník do kuchyne

Multifunkčný kuchynský robot Klarstein Bella Argentea disponuje vysokým príkonom 1 200 W a planetárnym systémom miešania, vďaka čomu zabezpečí oveľa rýchlejšie a jednoduchšie spracovanie surovín. Zaoblený robustný dizajn v elegantnom nerezovom vyhotovení robí z tohto profesionálneho pomocníka moderný doplnok, ktorý zastane v kuchyni veľa práce.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Klarstein Bella Argentea

  • Výkonný 1 200 W kuchynský robot s tichým chodom
  • Elegantné zaoblené telo v nerezovom prevedení
  • Planetárny systém miešania
  • Nerezová misa s celkovým objemom 5,2 l
  • 6 úrovní výkonu
  • 3 ľahko vymeniteľné nadstavce na rôzne druhy ciest a krémov
  • Bezpečnostný vypínač
  • Odblokovací mechanizmus pre multifunkčné rameno
  • Bezpečné postavenie vďaka prísavkám

Jednoduchá výmena nadstavcov

Vďaka sklápaciemu multifunkčnému ramenu a rýchloupínaciemu systému je výmena nadstavcov otázkou okamihu. V príslušenstve nájdete hnetací hák, hák na cesto a metlu na šľahanie z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ľahko tak pripravíte napr. cesto na pizzu, husté zeleninové polievky, ušľaháte sneh na múčnik a veľa ďalších dobrôt.


Veľká kapacita na rýchlejšie spracovanie surovín

Pohodlné spracovanie surovín umožní misa s celkovým objemom 5,2 l, z ušľachtilej ocele, a s voliteľným vekom, ktoré zabraňuje rozstrekovaniu surovín pri vyšších otáčkach. Misa poskytuje dostatočný priestor na prípravu až 2 litrov cesta, takže ľahko pripravíte múčnik či chleba pre celú rodinu bez nutnosti spracovávať cesto na dvakrát.


6 úrovní výkonu pre dokonalé výsledky

Či už ide o hnetenie, šľahanie či premiešavanie, každý proces by sa mal vykonávať s optimálnou intenzitou. Preto je kuchynský robot Klarstein Bella Argentea vybavený otočným voličom so 6 výkonnostnými stupňami, pomocou ktorých dosiahnete vždy dokonalé výsledky ako profesionálny kuchár.



Parametre a špecifikácia

Objem misy
5,2 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
23 cm Hotovo!
Šírka
39 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DD. Je plášť robota opravdu z nerezu? Z jakého materiálu jsou převody? Kov či plast? Z jakého materiálu je hnětací hák? Nerez? Děkuji za odpověď. MS

Dobrý deň, rád by som si doobjednal náhradnú misku na tento produkt. Viete mi odporučiť odpovedajúcu alternatívu, resp. "náhradný diel. Ďakujem

Dobrý deň mňa by zaujímalo či balík príde aj pôvodnej krabici od kuchynského robota. Lebo naposledy som objednávala stroj na kapsule a nebol v krabici aj pôvodný obal len folia dakujem

Diskusia a poradňa k Klarstein Bella Argentea
Príslušenstvo pre Klarstein Bella Argentea Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Bella Argentea. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klarstein Bella Argentea.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií