AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce

Zobraziť katalóg
Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce
Plienkové plavky – plienkové plavky, pre deti od 11 do 15kg, zapínanie na patentové gombíky, nepriepustná vrstva PUL, vnútorná sieťka, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás, bez parfumácie, materiál polyester, rozprávkový motív, v balení 1 ks
Kód:  BABY169356nad Produktové číslo:  BABY169356nad Stránky výrobcu
Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce Predaj skončil

Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce

Chcete svojmu dieťaťu poskytnúť pohodlie aj v plienkach do vody? Potom sa budú hodiť Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce. Patentky umožňujú úpravu veľkosti plienkových plaviek. Plavky disponujúce PUL vrstvou. Vnútorná sieťka istí, aby obsah plaviek zostal vnútri. Plienky do vody jednoducho navlečiete, pretože majú elastický pás. Nedráždia pokožku, pretože nie sú parfumované. Hypoalergénne plavky sú vhodné pre bábätká, ktoré trápia alergie.

Najdôležitejšie vlastnosti plienok na plávanie Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce

  • Plienky do vody Bamboolik sú dôležitou výbavou pre každé bábätko, ktoré sa rado kúpe v bazénoch
  • Užitočné vlastnosti Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce: nepriepustná vrstva pul, vnútorná sieťka, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, elastický pás a bez parfumácie
  • Balenie obsahuje 1 ks kúpacích plienok
  • Hmotnosť dieťaťa od 11 do 15 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bamboolik plienkové plavky – Jednorožce Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bamboolik plenkové plavky - Jednorožci. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bamboolik úszópelenka - Egyszarvúk.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií