AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml
Detský telový krém hydratácia a výživa, obsahuje nechtík lekársky, typ pokožky: citlivá (sensitive), vhodné od narodenia - 4,10 €/ks
Kód:  KSPL1554s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml Predaj skončil

NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml

NIVEA Baby Soft Cream Face & BodyKrém NIVEA BABY na tvár a telo je hydratačný kozmetický prípravok pre našich najmenších. Krém pokožku detí intenzívne vyživuje, do hĺbky hydratuje a spoľahlivo ju chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Prípravok udržuje citlivú detskú pokožku v prirodzenej rovnováhe. Hodvábna konzistencia krému sa dobre nanáša, ľahko rozotiera a okamžite sa do pokožky vstrebáva. Nezanecháva na pokožke mastný film a nezaťažuje ju. Krém je možné používať na detskú tvár aj na pokožku celého tela.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Šetrné zloženie detského krému neobsahuje parabény, alkohol ani farbivá, všetky jeho ingrediencie sú jemné a nedráždivé. Prípravok obsahuje nechtík lekársky, ktorý pokožku hydratuje a posilňuje jej ochrannú bariéru po celých 24 hodín. Krém bol v spolupráci s dermatológmi a pediatrami vyvinutý priamo pre jemnú a veľmi citlivú detskú pokožku. Prípravok je klinicky aj dermatologicky testovaný a schválený. Rozmaznávajte pokožku vášho dieťatka jemným krémom, ktorý ju bude spoľahlivo chrániť po celý deň!

Aktívne látky:

  • Nechtík lekársky pokožku hydratuje a posilňuje jej ochrannú bariéru po celých 24 hodín.

Typ pokožky:
Pre detskú pokožku.

Použitie:
Používajte každý deň najlepšie po kúpaní na suchú pokožku celého tela aj tváre. Jemnou masážou krém rozotierajte až do úplného vstrebania.

Objem:
2 × 200 ml

Zloženie:
Voda, Glycerín, Paraffinum liquidum, Stearic acid, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Cera microcristallina, Glyceryl stearate, Hydrogenated coco-glycerides, Calendula officinalis flower extract, Glucose, Lanolin alcohol (eucerit), Dimethicone, Sodium carbomer, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Parfum

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!
Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!
Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Typ pokožky
Citlivá (sensitive), Dojčenská, Detská Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Citlivá (sensitive) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Vhodné od

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Typ

Typ pokožky
Citlivá (sensitive), Dojčenská, Detská Hotovo!

Účinné látky

Účinné látky
Nechtík lekársky Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 2× 200 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií