AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NUK Cumlík Freestyle futbalová edícia 2 ks

Zobraziť katalóg
NUK Cumlík Freestyle futbalová edícia 2 ks
Cumlík – pre deti od 18 mesiacov, 2ks v balení, bez BPA, plochá sacia časť a hladká spodná strana prinášajú dieťaťu príjemný pocit a podporujú tak prirodzené sanie - 3,35 €/ks
Kód:  BABY7309 Produktové číslo:  4008600297741 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NUK Cumlík Freestyle futbalová edícia 2 ks Predaj skončil

NUK Cumlík Freestyle futbalová edícia 2 ks

Je otecko vášho dieťatka zapálený futbalový fanúšik? Potom mu urobíte veľkú radosť, ak zaobstaráte vášmu bábätku cumlík NUK Freestyle s futbalovými motívmi, aby pri fandení spoločne boli tá správna futbalová dvojka. Silikónový cumlík NUK má rovnaký tvar ako matkina bradavka pri dojčení, a tak pri saní dieťatku dokonale padne do úst. Cumlík tiež podporuje prirodzený a zdravý vývoj detskej čeľuste a nespôsobuje žiadne ortodontické problémy. S NUK cumlíkom dokonale upokojíte svoje dieťa pri akomkoľvek rozrušení, či už sa dieťatko zľakne nových zvukov, alebo tvárí známe sanie cumlíka ho opäť dokáže veľmi rýchlo upokojiť. 

Kľúčové vlastnosti cumlíka z futbalovej edície NUK Freestyle 2 ks

  • Originálny cumlík NUK Freestyle z futbalovej edície
  • Tvar cumlíka má rovnaký tvar ako matkina bradavka pri dojčení
  • Znížený tlak na zuby a čeľuste vďaka užšiemu tvaru sacej časti
  • Plochá spodná strana podporuje prirodzené sanie
  • Cumlík nespôsobuje žiadne ortodontické problémy
  • Veľké vetracie otvory
  • Krúžok pre uchopenie
  • Odolný a znovu použiteľný obal
  • Silikón sa veľmi ľahko čistí
  • Pre deti od 18 mesiacov
  • 2 ks v balení

Maximálne pohodlie

Na základe najnovších lekárskych poznatkov je cumlík NUK uspôsobený tak, aby dieťa dokonale upokojil. Sacia časť cumlíka preto napodobňuje tvar matkinej bradavky pri dojčení, takže sa pri saní dokáže optimálne prispôsobiť detským ústam. Plochá sacia časť a hladká spodná strana cumlíka dodávajú dieťaťu príjemný pocit a podporujú tak prirodzené sanie. Cumlík značky NUK sa skvele prispôsobí detským ústam a deti si naň veľmi rýchlo zvyknú, čo poskytne väčšie pohodlie ako deťom, tak aj samotným rodičom. 

Žiadne ortodontické ťažkosti

Užší a plochejší tvar sacej časti cumlíka NUK znižuje tlak na čeľuste a zuby, a poskytuje jazyku dostatok priestoru pre prirodzené sacie pohyby. Z toho dôvodu sú cumlíky NUK vysoko hodnotené a odporúčané pôrodnými asistentkami, pediatrami aj ortodontistami. Dieťatku s cumlíkom NUK nehrozia žiadne ortodontické problémy typu krivé zuby či deformácia čeľuste. 

Znovu použiteľné obaly

Trvalo udržateľný rozvoj je veľmi dôležitý, preto je každý cumlík značky NUK dodávaný v odolnom puzdre, ktoré možno použiť opakovane. Navyše puzdro je veľmi praktické – cumlík je tak chránený proti nečistotám a vlhkosti, čo je ideálne trebárs na vonkajších prechádzkach. 

Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek od
18 mesiacov Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
18 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUK Cumlík Freestyle futbalová edícia 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUK Dudlík Freestyle fotbalová edice 2 ks.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií