AP+ nový vizuál Aplikace

Archív - Sieťky na akváriové ryby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
2 položky
5,0
JBL Sieťka na ryby jemná 5,5 cm
Akvaristické potreby – sieťka na šetrný odchyt rýb, zosilnená rukoväť, extra pevná jemná nylonová sieťka, dĺžka 31cm, šírka 5.5cm
Predaj skončil
Objednávací kód: CHPA0967
5,0
JBL Sieťka na ryby hrubá 20 cm
Akvaristické potreby – sieťka na šetrný odchyt rýb, zosilnená rukoväť, extra pevná hrubá nylonová sieťka, dĺžka 50.5cm, šírka 20cm
Predaj skončil
Objednávací kód: CHPA0966
článokAko chovať betty bojovnice? (NÁVOD) Bojovnica pestrá je atraktívna a obľúbená akváriová rybka známa svojou bojovnou povahou. Aké má nároky na chov, na čo si dať u betty pozor a zvládne jej chov aj začiatočník? Poradíme v článku.
Ako si vybrať rybičky do akvária? Na čo dať pri výbere pozor, ktoré druhy rýb do akvária sa hodia do toho vášho a aké sú riziká spoločného spolužitia rôznych druhov rýb v jednom akváriu? Poradíme v našom článku.
Akvárium potrebuje pravidelnú starostlivosť. Pripravili sme návod na údržbu a čistenie akvária. Ako sa zbaviť zákalu, čo všetko musíte vyčistiť a ako často meniť vodu?
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií