AD homeoffice Aplikace

SENCOR STM 3760WH

Zobraziť katalóg
SENCOR STM 3760WH
5 1 hodnotení
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 1000 W, plastové vnútorné prevody, plastový plášť, materiál misy nerez, objem misy 4,5 l, 6 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s výkyvným ramenom, s bezpečnostnou poistkou, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, šľahacia metla, formička na cukrovinky a veko, hlučnosť 85 dB, dĺžka kábla 1,05 m, hmotnosť 4,85 kg, rozmery 34 × 23 × 38 cm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SENKR323 Produktové číslo:  STM 3760WH Stránky výrobcu

SENCOR STM 3760WH

SENCOR STM 3760WH je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Prestaňte sa báť náročných receptov a experimentujte s novým kuchynským robotom SENCOR STM 3760WH. Je vybavený motorom s príkonom 1000 W, ktorý je schopný zaistiť spoľahlivý výkon pre náročné spracovanie surovín. Intenzitu výkonu motora je možné bez problémov nastaviť v rozmedzí 6 pripravených rýchlostných úrovní, a tak vám umožní prispôsobiť rýchlosť prípravy podľa ingrediencií. Vďaka planetárnemu pohybu, počas ktorého pri miešaní surovín dochádza k protismernému pohybu hlavy robota a miešacieho nadstavca, vám použitie robota zaručí vynikajúce výsledky. Pre ľahké a efektívne spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený nerezovou misou s objemom 4,5 l., ktorá je ideálna aj pre viacčlennú domácnosť. Vzhľad kuchynského robota Sencor dopĺňa biela farba.

Kuchynský robot SENCOR STM 3760WH ...
Kuchynský robot SENCOR STM 3760WH ...

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota SENCOR STM 3760WH

  • Kuchynský robot Sencor bude vašou pomocnou rukou pri príprave pokrmov
  • Je vybavený motorom s príkonom 1000 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Planetárne miešanie zaistí perfektné spracovanie
  • Nerezová misa s objemom 4,5 l
  • Medzi funkcie patrí šľahanie, miesenie, miesenie, mletie a mixovanie
  • Multifunkčný kuchynský robot Sencor je skvelý nástroj
  • S výkyvným ramenom bude výmena nadstavcov veľmi jednoduchá, čo vám ušetrí čas a energiu
  • Prístroj disponuje pulznou funkciou
  • Plynulá regulácia otáčok zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek
  • Hlavným účelom bezpečnostnej poistky je ochrana užívateľa pred náhodným spustením prístroja v odklopenej polohe
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa biela farba

Funkcie kuchynského robota SENCOR STM 3760WH

S kuchynským robotom Sencor sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Môžete s ním jednoducho šľahať vajcia, vaječné bielky, šľahačku a penu. S ľahkosťou zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Pripraví všetky ľahké cestá a dáva pozor na to, aby sa do nich dostal dostatok vzduchu na dokonalé pečenie koláčov. Vďaka hnetacej funkcii je príprava ťažkých ciest rýchlejšia a jednoduchšia. Zvládne pripraviť cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. K jeho vlastnostiam patrí aj možnosť mixovania. Dokáže rozomlieť orechy, ľad, polievky, kaše aj smoothies tak, aby si uchovali svoje živiny a výživovú hodnotu. Takto môžete ochutnať skutočne kvalitné a chutné veci. Mlynček dokáže mäso namiešať na veľmi jemnú a hrubú štruktúru. S domácim mletým mäsom si pripravíte najlepšie hamburgery, sekanú alebo omáčky.

Kuchynský robot SENCOR STM 3760WH ...
Kuchynský robot SENCOR STM 3760WH ...

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota Sencor

Multifunkčný kuchynský robot SENCOR STM 3760WH je skvelý kuchynský nástroj, ktorý sa hodí pre teplú aj studenú kuchyňu. S výkyvným ramenom sa spracovanie surovín stáva jednoduchšie a pohodlnejšie. S tlačidlom pre zdvihnutie ramena robota môžete ľahko upraviť jeho polohu. S pulznou funkciou je spracovanie prísad rýchlejšie a účinnejšie. S plynulou reguláciou otáčok bude kuchynský robot schopný jednoducho prispôsobiť pracovné tempo vašim potrebám. Bezpečnostná poistka chráni pred nechceným spustením v odklopenej polohe. Kuchynský robot Sencor je skvelý na prípravu rôznych typov jedál.

Príslušenstvo kuchynského robota Sencor

Medzi príslušenstvo robota patrí miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, šľahacia metla, formička na cukrovinky a veko. S takto bohatou výbavou kuchynský robot SENCOR STM 3760WH vykoná činnosť za niekoľko iných prístrojov naraz, a tak vám citeľne ušetrí peniaze, miesto v kuchyni aj drahocenný čas.

Dĺžka kábla:

1,05 m

Hlučnosť:

85 dB

Materiál plášťa:

plast

Materiál vnútorných prevodov:

plast

Rozmery:

34 × 23 × 38 cm (vך×h)

Hmotnosť:

4,85 kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, Šľahacia metla, Formička na cukrovinky, Veko Hotovo!
Objem misy
4,5 l Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, Šľahacia metla, Formička na cukrovinky, Veko Hotovo!
Objem misy
4,5 l Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
38 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,85 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na aku velkost dokaze tento robot mlet maso? dakujem.

Dobrý den, u této bílé varianty (sencor stm 3760wh) píšete, že vnitřní převody jsou z plastu; u černé varianty (sencor stm 3761bk) jsou z kovu. Opravdu je to tak, že materiál převodů se liší podle barvy?

Príslušenstvo pre SENCOR STM 3760WH
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií