PET AlzaBoxy Q1

Siemens LI63LA520

Zobraziť katalóg
Siemens LI63LA520
Digestor vstavaný, max. výkon 340 m3/hod., 2 stupne výkonu, možnosť recirkulácie, kovový tukový filter, 2x 20 W halogénové osvetlenie, šírka 60 cm
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SIEDI009 Produktové číslo:  LI63LA520 Stránky výrobcu
Siemens LI63LA520 150,77 € Rozbalené

Siemens LI63LA520

Siemens LI63LA520 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Doprajte si to pohodlie a už na dobro vyriešte nepríjemný zápach vo vašej kuchyni! Výkonný odsávač pár SIEMENS LI63LA520 so šírkou 60 cm sa pýši okrem výkonu aj praktickou výsuvnou konštrukciou. Ľahko a rýchlo odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktoré vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak ťažko vetrali. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z antikora, filtrovanie zaisťuje kovový tukový filter (vhodný aj na umývanie v umývačke). Na ideálne prispôsobenie výkonu má celkom dva výkonové stupne. Určite oceníte automatické zapnutie/vypnutie pri vysunutí/zasunutí odsávača.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaný digestor šírky 60 cm
  • Halogénové osvetlenie 2× 20 W
  • Možnosť sania do komína alebo cirkulácie vzduchu
  • Uvedenie do prevádzky vysunutím
  • Dva výkonové stupne

Kvalitné vyhotovenie pre maximálne pohodlie

Aj napriek vysokému výkonu je hladina hluku potlačená na slušných 64 dB. V odsávači je nainštalovaný tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé sumy na filter nový. Digestor je vyrobená z univerzálneho antikora, takže svojím dizajnom zapadne do každej domácnosti a stane sa spoľahlivým spoločníkom pri varení. 

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
C Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
C Hotovo!

Funkcie a výbava

Počet filtrov
1 Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
340 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Upozornění : přední nerezová lišta není součástí balení, cena 670 - 850,-

Dobrý den,přední lišta chybí?

Dobrý den, jestliže chci využít recirkulaci, je třeba dokoupit nějaké další příslušenství nebo instalačaní sadu? A případě že ano jakou, popřípadě jaké produkty?

Príslušenstvo pre Siemens LI63LA520
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií