MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sony Xperia E4g (E2003) White

Zobraziť katalóg
Sony Xperia E4g (E2003) White
4,7 42 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" IPS 540x960, procesor Mediatek MT6732 Quad core 1.5 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadný 5 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, batéria 2300 mAh, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SOM0320c2e Produktové číslo:  1294-6620 Stránky výrobcu
Sony Xperia E4g (E2003) White 128,47 € Použité

Sony Xperia E4g (E2003) White

Sony Xperia E4g (E2003) White je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Inteligentný telefón od Sony vybavený funkciami, ktoré väčšinou nájdete až pri drahších variantoch modelov tejto spoločnosti, je teraz dostupný aj v cenovo priaznivom variante. Tradične vynikajúce spracovanie so zmyslom pre detail zaistí, že Xperia E4g dokonale padne do ruky a vďaka zaobleným tvarom je úchop veľmi príjemný. Moderné technológie ako je NFC pre zdieľanie jednoduchým dotykom a podpora najrýchlejších dátových prenosov v sieti 4G LTE, vám dodajú užívateľský komfort, ktorý ste si vždy priali.

Hlavné rozdiely oproti verzii 4E

  • Menšie rozmery a hmotnosť
  • Výkonnejší procesor a grafický akcelerátor
  • Jemnejší displej (vyššia hustota pixelov)
  • Bluetooth s technológiou NFC
  • Podpora najrýchlejších dátových sietí LTE 4G

Užívateľská prívetivosť a efektivita

Použitý operačný systém Android 4.4 môžete prispôsobiť a rozšíriť prostredníctvom služby Google Play, kde nájdete veľa hier a užitočných aplikácií úplne zadarmo. Ovládanie zvládnete aj jednou rukou prostredníctvom 4,7" IPS displeja, ktorý disponuje QHD rozlíšením. O rýchlu odozvu na zadané povely sa stará štvorjadrový procesor MediaTek taktovaný na vysokých 1,5 GHz.

Smartphone Xperia E4g je vybavený batériou, ktorá vydrží aj dva dni pri bežnom používaní, a preto si zábavu s telefónom užijete omnoho dlhšie. Navyše má telefón k dispozícii hneď niekoľko úsporných režimov, ktoré predĺžia výdrž batérie a umožnia vám zostať na príjme. Režim Ultra STAMINA dostane z batérie aj tú poslednú kvapku energie tým, že obmedzí všetky funkcie smartfónu na obyčajné volanie a posielanie sms.

Krásne zábery na prvý pokus

Nenechajte sa pripraviť o úžasné zábery najlepších okamihov vášho života. Vstavaný 5Mpx fotoaparát doplnený LED bleskom zvládne rozpoznať práve fotografovanú scénu a automaticky za vás všetko nastaví, aby vám pomohol vždy a za všetkých okolností zaobstarať tie najlepšie snímky. Navyše je fotoaparát vybavený funkciou HDR, ktorá vie spojiť viac snímok do jedinej správne exponovanej fotografie, čo využijete napríklad pri fotení v protisvetle. Zhotovené snímky uložíte na internú 8GB pamäť alebo na Micro SD kartu s kapacitou až 32 GB.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem u vás telefon Sony Xperia E2003. Nedaří se mi připojit ho k bluetooth.Nejsem si 100% jist,ale pravděpodobně mám Nokia BH 221 cca 2 roky starý.Poradíte mi zda je problém v nastavení telefonu, nebo oba přístroje nejsou kompatibilní? Děkuji, klidný čas, Roman Vetešník

Príslušenstvo pre Sony Xperia E4g (E2003) White
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií