Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Total War: Shogun 2 Gold Edition

Zobraziť katalóg
Total War: Shogun 2 Gold Edition
5 3 hodnotení
Hra na PC – obsahuje základnú hru Total War Shogun 2, rozšírenie Fall of the Samurai, DLC Rise of the Samurai a ďalšie doteraz vydané DLC
Kód:  wg149f Produktové číslo:  5908305218654

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Total War: Shogun 2 Gold Edition


Vydajte sa do temných časov historického Japonska 16. storočia, v ktorých nespočetné vojny krajinu úplne rozdelili a zavládol v nej chaos. Krajina, ktorá kedysi bola ovládaná pevnou a zvrchovanou vládou, je teraz rozdrobená na mnoho vzájomne znepriatelených klanov. Desať legendárnych príslušníkov šľachty bojuje o nadvládu nad spustošenou zemou, pričom sa okrem bojov spoliehajú aj na nespočetné intrigy a drobné konflikty. Len jeden z nich neskôr bude môcť nastúpiť na trón a nárokovať si titul šóguna, zatiaľ čo tí ostatní zomrú ranou jeho meča. Vám bude zverená úloha jedného z klanových vodcov, pričom budete musieť využiť vojenské záväzky svojich vazalov, ekonomických a diplomatických väzieb, aby ste dosiahli zdanlivo nemožné – znovuzjednotenie Japonska pod vašou nadvládou a hlavne – priniesť vytúžený mier vplyvom vojen trpiacemu ľudu


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Shogun 2 plný nebezpečia, intríg a realistického postupu v priebehu honu za totálnou nadvládou Japonska

Taktika na prvom mieste

Total War Shogun 2 opäť obsahuje detailne vymodelovanú krajinu, ktorá má ako zemský povrch, tak aj ostrov obklopujúce more. Opätovne prináša taktickú mapu, ktorú využijete predovšetkým počas zdolávania kampane. S úplne novým systémom umelej inteligencie, ktorá bola dizajnovaná podľa skutočných historických písomných prameňov vtedajšej doby, možnosťou bojovať na súši aj na mori a predovšetkým riešenie konfliktov aj mimo bojové pole napríklad prostredníctvom nájomných vrahov, či špiónov, je svet Shogun 2 plný nebezpečenstva, intríg a realistického postupu v priebehu honu za úplnou nadvládou Japonska.


Veľa vylepšení

Či už ste v sérii noví, alebo patríte medzi ostrieľaných stratégov, Shogun 2 ponúka také množstvo noviniek, že nuda skutočne neprichádza do úvahy. Vaši generáli a hrdinovia teraz získavajú skúsenosti, ktoré možno neskôr premieňať na mocné skilly, podobne, ako v niektorých RPG hrách. Taktiež budete mať úplne vo svojej moci, na aké zo 40 možných typov jednotiek sa budete zameriavať – a či vaše kroky k moci povedú skôr vojenskou alebo ekonomickou cestou. Zaujímavé spestrenie následne ponúkne aj samotné obliehanie, kedy prekonaním múrov bitka len začína – a vďaka luxusnému grafickému spracovaniu sa rozhodne bude na čo pozerať.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Veľa novinek, množstvo zábavy

Popasujte sa s ostatnými hráčmi v online režime

Hra opäť prináša hráčmi obľúbený multiplayerový režim, tentokrát navyše s možnosťou zahrať si celú kampaň v kooperatívnom režime s ešte ďalším hráčom, vďaka čomu dostanú vaše nápady a stratégie nečakaný nádych. A keď si budete naozaj istí, zapojte sa do masívnych bitiek po sieti s až 8 hráčmi a dokážte, že vládcom Japonska ste len a jedine vy. A že sa mapa sfarbí farbami vašej armády, dokáže váš avatar, ktorého si môžete rôzne ďalej prispôsobovať, takže ihneď budú všetci hráči vedieť, kto ovláda nimi požadované územia.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Popasujte se s ostatními hráči v online režimu

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sedem storočí japonských vojen

Sedem storočí japonských vojen

Zlatá edícia prináša skutočne mamutiu porciu obsahu, ktorý bol vydaný nad rámec základnej hry. Okrem samotnej desiatky hodín trvajúceho zážitku Shogun 2 sa tak môžete tešiť aj na datadisk Fall of the Samurai, ktorý sa sústredí na konflikt posledného šógunátu v 19. storočí, kedy sa stretli dve sily – klasické japonské vojská s modernými zbraňami západných civilizácií.

Taktiež sa budete môcť ponoriť do ďalšej samostatnej kampane, konkrétne Rise of the Samurai, ktorá sa sústredí na udalosti, odohrávajúce sa 400 rokov pred tými z pôvodnej hry a obsahuje 16 nových pozemných jednotiek a 4 hrdinov. Zlatá edícia teda obsahuje obriu nálož obsahu, ktorý vám vydrží na stovky hodín náruživého hrania.


Zlatá edícia obsahuje

  • Základnú hru Total War: Shogun 2
  • Datadisk Fall of the Samurai
  • Kampaň Rise of the Samurai
  • Všetky ostatné vydané DLC

Parametre a špecifikácia

Žáner
Stratégia Hotovo!
Textová lokalizácia
CS, EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Stratégia Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES, IT Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PC – na stiahnutie Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
PC Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!

Minimálne požiadavky

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2,4 GHz) Hotovo!
Verzia Direct X
DirectX 9 Hotovo!
Pamäť RAM
1 GB Hotovo!
Potrebný priestor
20 GB Hotovo!
Operačný systém
Windows 7, Windows 7 64-bit, Windows Vista, Windows XP, Windows XP SP3 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky strategické počítačové hry
» Všetky strategické hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Total War: Shogun 2 Gold Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Total War: Shogun 2 Gold Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Total War: Shogun 2 Gold Edition.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií