AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Xiaomi Redmi Note 7

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Značka
Vnútorná pamäť
128 GB
(1)
64 GB
(1)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(2)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(2)
Odomykanie tvárou
(2)
Notifikačná dióda
(2)
FM Rádio
(2)
OTG
(2)
Bezdrôtové technológie
WiFi
(2)
Bluetooth
(2)
Infraport
(2)
A-GPS
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Xiaomi Redmi Note 7 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Xiaomi Redmi Note 7 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Xiaomi Redmi Note 7?

Ak si chcete zaobstarať Xiaomi Redmi Note 7, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Xiaomi Redmi Note 7

Hľadáte najlepšie Xiaomi Redmi Note 7? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Xiaomi Redmi Note 7

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Xiaomi Redmi Note 7, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
2 položky
4,8 422×
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 128 GB čierna
Mobilný telefón 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 660 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 128 GB, microSD až 256 GB, zadný fotoaparát 48 Mpx (f/1,8) + 5 Mpx (f/2,2), predný fotoaparát 13 Mpx, elektronická stabilizácia, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 4000 mAh, Android 9.0 Pie
161,90 €
Použité
Objednávací kód: XI192d1
4,8 422×
Xiaomi Redmi Note 7 LTE 64 GB modrá
Mobilný telefón 6,3" IPS 2340 × 1080, procesor Qualcomm Snapdragon 660 8jadrový, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, microSD až 256 GB, zadný fotoaparát 48 Mpx (f/1,8) + 0 Mpx (f/2,2), predný fotoaparát 13 Mpx, elektronická stabilizácia, Glonass, IrDA, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 18W, batéria 4000 mAh, Android 9.0 Pie
197,90 €
Použité
Objednávací kód: XI192c3
fotomobilXiaomi 12 Pro (RECENZIA): Stačí najvýkonnejší Android na konkurenciu? Na sklonku roku 2021 spoločnosť Xiaomi predstavila svoj nový rad skvele vybavených smartfónov Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Práve na model Pro sme sa pozreli v recenzii a vyskúšali sme nielen fotoaparát, ale aj výkon a skutočnú rýchlosť 120 W nabíjania. Ako si telefón...
Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.
POCO X4 Pro 5G je dlho očakávaným nástupcom telefónu POCO X3 Pro. V časovej línii značky nejde o priame vylepšenie, ale skôr o zameranie pozornosti na kvalitnejší fotoaparát a vylepšený displej. Čo všetko novinka ponúkne a kedy sa jej dočkáme aj u nás? 
mobilné telefónyHuawei nova 9 (PREVIEW): 120 Hz displej, slušný výkon a moderný dizajn Huawei nova 9 predstavuje ďalší model vyššej strednej triedy. Uplynul sotva mesiac od uvedenia na čínsky trh a novinka už je v Európe. Čím všetkým sa chystá zaujať? A kedy ju nájdeme na pultoch obchodov?
Od vydania vlajkových lodí Xiaomi Mi 11 uplynulo približne pol roka, a tak je čas na novinky. Xiaomi 11T, 11T Pro a 11T Lite, ktorý však príde neskôr, stavajú na pevnom základe, ale prinášajú výrazne vylepšený fotoaparát a až 120 W rýchle nabíjanie. To umožňuje nabiť...
Viac článkov

Xiaomi Redmi Note 7

V kategórii Xiaomi Redmi Note 7 máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Xiaomi Redmi Note 7 – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné xiaomi Redmi Note 7 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie xiaomi Redmi Note 7 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii xiaomi Redmi Note 7 recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií