Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Akciové B2B ceny - Náplne do auta

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
KRUSE
(1)
Filtrovať

Produkty za akciové ceny pre registrovaných firemných zákazníkov

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,4 53×
Ad-Blue kanister s nalievacou trubicou (10 l)
Adblue – na dieselové motory, znižuje množstvo škodlivín vo výfukových plynoch, spĺňa normu ISO 22241, súčasťou nalievacej trubice, objem 10l
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPR244215nn

Akciové B2B ceny - Náplne do auta

článokVýmena motorového oleja – ako na to? Výmenu oleja v motore klasického auta zvládne každý domáci majster. Nejde o nič náročné – postup pre vás máme v tomto článku. Koľko peňazí vám môže výmena svojpomocne ušetriť a oplatí sa vôbec?
V aute nájdeme hneď niekoľko kvapalín, pri ktorých je nutné myslieť na pravidelnú výmenu, a často aj na doplňovanie. Niečo zvládnete svojpomocne, inokedy je ale potrebné zveriť auto do rúk mechanika.
Dobrý stav brzdovej kvapaliny je dôležitý, aby vaše auto správne brzdilo. Je preto nutná pravidelná výmena brzdovej kvapaliny. Koľko stojí výmena v servise? Ako prebieha a dá sa urobiť svojpomocne? A ako sa vyznať v brzdových kvapalinách? Poradíme vám.
cesta do zahraničiaCesta autom do Chorvátska (2022) – RADY A TIPY Cesta na dovolenku autom do Chorvátska je počas leta celkom oriešok. Prinášame vám niekoľko tipov a variantov trás, ako do Chorvátska cestovať v roku 2022. Cez Rakúsko a Slovinsko aj cez Maďarsko. Trasy po diaľniciach aj cestách bez diaľničných známok a mýta.
Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta...
Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií