Lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Licencia
Škatuľová
(53)
Na stiahnutie
(5)
Žáner
Akčný
(23)
Adventúra
(13)
Športový
(6)
Simulátor
(6)
Arkády
(6)
Textová lokalizácia
CS
(3)
SK
(2)
EN
(57)
DE
(21)
FR
(2)
IT
(1)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(57)
DE
(8)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch, respektíve všetky predobjednávky hier na Nintendo Switch zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je RICO London – Nintendo Switch, ktorý stojí 9,99 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
58 položiek
Your Dead Majesty – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia,
Novinka
37,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW818
Asphalt Legends UNITE: Supercharged Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, – Asphalt Legends Unite predstaví nový grafický engine, hudbu a zvuk, modernizovaný art direction lepšie vyhovujúci konzolovým verziám hry a prepracované používateľské rozhranie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 15. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1398
Blazing Strike – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
39,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1396
Gigantosaurus: Dino Sports – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: NSW1386
Wild Bastards – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – v hre Wild Bastards od skúseného vývojárskeho tímu stojaceho za hrami Void Bastards a Card Hunter cestujte z planéty na planétu a pri tom rozširujte, spravujte a ovládajte tím trinástich vesmírnych písancov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečnou zbraňou, unikátne špeciálne schopností a originálnym stromom zručností rozvíjajúcim jeho postavu; na jednotlivých planétach potom hromaďte korisť a púšťajte sa do šarvátok s miestnymi počas intenzívnych, komorne spracovaných prestreliek
Novinka
39,90 €
Očakávame september 2024
Objednávací kód: NSW1379
The Smurfs: Village Party – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: NSW1373
Gothic Classic Khorinis Saga – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčné, RPG a dobrodružné. Smrtiaci nepriatelia, ktorých musíte poraziť. Nevýslovné bohatstvo, ktoré musíte objaviť. Nerozlučné vzťahy, ktoré musíte nadviazať. Na výprave Bezmenného hrdinu vás čaká viac ako 100 hodín skvelého fantasy RPG. Objavte Khorinis a jeho banícku kolóniu v tomto kombinovanom majstrovskom diele, ktoré obsahuje Gothic Classic a Gothic II Complete Classic.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: NSW1391
Outer Wilds: Archaeologist Edition – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte vo vesmírnom programe! Ste najnovším členom spoločnosti Outer Wilds Ventures, začínajúceho vesmírneho programu, ktorý hľadá odpovede na otázky v podivnej, neustále sa vyvíjajúcej slnečnej sústave. Planéty v hre Outer Wilds sú plné skrytých miest, ktoré sa s postupom času menia. Navštívte podzemné mesto, kým ho pohltí piesok, alebo preskúmajte povrch planéty, ktorý sa vám rozpadá pod nohami. Každé tajomstvo stráži nebezpečné prostredie a prírodné katastrofy.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: NSW1383
Jurassic Park Classic Games Collection – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Všetky tituly vychádzajú z rovnomenného populárneho filmu, ktorý svojim stvárnením oživenia dinosaurov a posolstvom príroda vs. veda uchvátil milióny ľudí. Toto vydanie obsahuje rad klasických titulov a pridáva do hier nové funkcie, vrátane stavov uložených na každú hru, nových herných máp a rôznych oprav, ktoré tieto tituly prenášajú do modernej éry hrania! Preskúmajte ostrov Isla Nublar v každom z týchto vydaní a znovu si vychutnajte vzrušenie a napätie historickej série. Hrajte za doktora Alana Granta alebo v niektorých vydaniach za veľciraptora, zbierajte vajcia, prežite nebezpečnú miestnu zver, obnovte napájanie parku, zbierajte nové zbrane a nakoniec utečte!
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1382
Hot Lap Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky,
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1353
Blood Bowl 3 Brutal Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a športový, – brutálny, šialený, taktický... taký je BLOOD BOWL! Ikonický šport smrti sa vracia s novou videohrou plnou fantasy futbalu, ktorý je verný najnovším pravidlám doskovej hry a jej novému obsahu.
Novinka
41,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW763
Monster Jam Showdown Day One Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1367
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, ; – pripravte sa zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo s Grendizerom, slávnym obrím robotom; táto akčná dobrodružná hra vytvorená kultového anime seriálu vás vtiahne hlboko do sveta jeho autora Go Nagaia
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1222
Flashback 2 – Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Novinka
47,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1221
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400de
The Smurfs: Dreams – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný, – vydajte sa na snovú výpravu, aby ste prebudili všetkých Šmolkov, než sa zlý Gargamel dostane do dediny! Zažite napínavú, ale nepredvídateľnú cestu: vo svete snov je možné všetko a vzrušenie sa môže rýchlo zmeniť na nočnú moru.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1389
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1369
Super Monkey Ball: Banana Rumble – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
+Darček Darček Super Monkey Ball – nálepky + plagát v hodnote 7,99 €
Novinka
50,90 €
Dátum vydania: 25. júna 2024
Objednávací kód: NSW1368
Bitmap Bureau Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
51,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: NSW1376
Lord of the Rings – Gollum – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – The Lord of the Rings: Gollum sa odohráva súbežne s udalosťami zo Spoločenstva prsteňov™. Ide o akčnú dobrodružnú hru a epický interaktívny zážitok. Zahráte si za záhadného Gluma, ktorý sa vydáva na nebezpečnú cestu, a budete svedkami toho, ako dospel na najmocnejšiu postavu Stredozemia.
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW140
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1219
Shin Megami Tensei V: Vengeance – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Shin Megami Tensei V: Vengeance umožňuje hráčom vychutnať si príbeh Shin Megami Tensei V v celej jeho šírke, s novou príbehovou cestou, ktorá nebola v pôvodnej hre rozprávaná. Hra bola masívne rozšírená o nové oblasti, démonov a hudbu, ponúka prístupnejšiu hrateľnosť, vylepšený bojový systém, nové skúsenosti s démonmi a väčší prieskum terénu.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1358
Ace Combat 7: Skies Unknown: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Staňte sa pilotným esom a vydajte sa na reálne pôsobiace nebo v ultimátnej sérii leteckých a bojových simulátorov: ACE COMBAT. Nič neprekoná pocit vznášať sa vzduchom v 360-stupňovej voľnosti, spoliehať sa na svoje letecké a bojové inštinkty, aby ste zostrelili nepriateľa v akejkoľvek obťažnosti.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 11. júla 2024
Objednávací kód: NSW1338
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Nintendo Switch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na Nintendo Switch recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií