AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kávovary a presso stroje

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Automatický
(219)
Kapsulový
(136)
Pákový
(187)
Prekvapkávač
(91)
Vyhotovenie
Voľne stojací
(618)
Vstavaný
(11)
Typ nápoja
Espresso
(540)
Mliečne kávové nápoje
(329)
Ľadová káva
(50)
Filtrovaná káva
(107)
Cold Brew
(4)
Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie
(482)
Funkcia horúcej vody
(336)
Príprava dvoch šálok naraz
(331)
Príprava nápoja jedným stlačením
(324)
Nastavenie obľúbených nápojov
(177)
Všeobecná výbava
Integrovaná vtláčacia stanica
(33)
Nádoba na vodu
(500)
Tlakomer/manometer
(62)
Integrovaný mlynček na kávu
(258)
Displej
(192)
Používateľské rozhranie
Dotykový displej
(109)
Bezdotykový displej
(58)
Dotykový ovládací panel s ikonami
(156)
Manuálne tlačidlá
(368)
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza
(260)
Mliečny systém
(148)
Hadička na mlieko
(43)
Prídavný šľahač mlieka
(47)
Bez mliečneho riešenia
(199)
Najnovšie objednávky

Vďaka širokej ponuke rôznych druhov kávovarov si dnes môžete pripraviť espresso, cappuccino či latté machiato hneď niekoľkými spôsobmi. Využijete na to nielen automatický, pákový a kapsľový kávovar, ale aj moka kanvičky, french press alebo prekvapkávače. Poradíme vám, ako vybrať ten správny kávovar.

Pokračovať

Automatický kávovar urobí kávu za vás

Automatické kávovary sú vhodné, ak chcete rýchlo a efektívne pripraviť kávu od namletia, zhutnenia až po jej sparenie a napenenie mlieka. Oceníte ich ako v kancelárii, tak u seba doma. Automatický kávovar s keramickým mlynčekom navyše zabezpečí čerstvo namleté zrnká kávy a nemá vplyv na chuť kávy.

Mletie kávových zŕn je jednoduché a mnohokrát stačí iba jediné stlačenie tlačidla. Integrovaným mlynčekom môže disponovať automatický aj ručný pákový kávovar.

Pákový kávovar ocenia praví milovníci kávy

Pákové (ručné) presovače sú ideálne pre náročnejších milovníkov kávy. Súčasťou kávovaru je nádoba na vodu a páka, ktorá slúži na manuálnu prípravu kávy. Do pákového kávovaru môžete použiť zrnkovú alebo mletú kávu alebo vopred pripravené vrecká porciovanej kávy čiže E.S.E. pody.

i

Hľadáte taliansky kávovar? Takéto aj mnohé ďalšie ponúkame v našej sekcii domácej kávovary.

Smart kávovary do inteligentnej domácnosti

Smart kávovary sa pripájajú do siete inteligentnej domácnosti. Príprava kávy je jednoduchá a môžete si ju pripraviť aj z vedľajšej miestnosti. Stačí vám na to aplikácia v smartfóne alebo inteligentný hlasový asistent Google Assistant či Amazon Alexa.

Okrem vysoko rozmerných automatických kávovarov nájdete v našej ponuke tiež jednoduchý french press, prenosnú moka kanvičku alebo kávovary na prekvapkávanú kávu, ktoré sú vhodné na prípravu väčšieho množstva prekvapkávanej kávy tzv. drip na celý deň.

Kapsulové kávovary – všetky druhy kávy v jednom prístroji

Kapsulové kávovary sú známe jednoduchou obsluhou a rýchlou prípravou kávy. Kávovú kapsulu stačí vložiť do kávovaru a na jedno stlačenie je všetko hotové. Nižšia obstarávacia cena je však vyvážená vyššou cenou kávových kapsúl, ktoré musia byť kompatibilné so značkou kávovaru.

i

Presso stroj na kapsuly je schopný uvariť mnoho druhov káv. Tie správne espresso kapsuly vám pripravia slabšie espresso ristretto, dvojité espresso doppio aj väčšie espresso lungo.

Kávovar na latte a cappuccino urobí kávu vrátane jemnej mliečnej peny

Kávovary na latte a cappuccino umožňujú prípravu kávy s našľahaným mliekom. Ich súčasťou je šľahač na mlieko a mnohokrát aj nádoba – spolu tvoria tzv. mliečny systém. Niektoré kávovary s mliečnym systémom dokážu pripraviť aj iné mliečne nápoje vrátane horúcej čokolády vhodnej pre deti. Delia sa na kapsulové, pákové a automatické.

Pripravili sme pre vás Sprievodcu sveta kávy, v ktorom sa napríklad dozviete, ako sa káva melie a aké sú druhy.

Cestovný kávovar pripraví kávu na dlhých cestách

Častým cestovateľom a vodičom odporúčame cestovné kávovary alebo pressovar. Výhodou je ľahká prenosnosť a v prípade mnohých kávovarov aj možnosť zapojenia do zapaľovania.

i

V sekcii príslušenstvo ku kávovarom nájdete kávové filtre, užitočné čističe alebo baristické potreby, ktoré z vašej kávy urobia prepych.

Vstavané kávovary padnú do každej modernej kuchyne

Vstavané kávovary svojím vzhľadom dokonale zapadnú medzi ostatné vstavané spotrebiče, dodajú kuchyni moderný vzhľad a navyše ušetria miesto. Svojimi funkciami sa podobajú klasickým automatickým kávovarom, nevýhodou je výrazne vyššia cena.


Kávovary a ich ďalšie typy

Domáce kávovary urobia kávu pre celú rodinu

Domáce kávovary sa vyznačujú nižšou obstarávacou cenou a menšími rozmermi, vďaka čomu sú vhodné do domácností. Ponúkajú okrem prípravy dvoch šálok naraz tiež možnosť pripraviť aj iné druhy kávy okrem espressa, takže si v rodine vyberie každý.

Profesionálny kávovar sa hodí do každého podniku

Profesionálne kávovary sa budú hodiť každému, kto si potrpí na tú najlepšiu kávu alebo rozbieha svoj vlastný gastronomický podnik a hľadá ten najkvalitnejší kávovar alebo kávové automaty. Od domácich kávovarov sa líši vyššou obstarávacou cenou, veľkými rozmermi a prispôsobením na vysoké zaťaženie.

i

Podrobný návod vrátane vysvetlenia dôležitých pojmov sme si pre vás pripravili v našom článku Ako vybrať kávovar.

Mini kávovar sa zmestí kamkoľvek

Mini kávovary zaberajú úplné minimum priestoru v kuchyni, preto sa hodia do menších priestorov. Nájdete pre nich využitie napríklad v osobnej kancelárii alebo menšom byte, niektoré sú vhodné aj na cestovanie.

Retro kávovar alebo dizajnová špička

Retro kávovary sa od tých obyčajných líšia iba retro dizajnom, ktorý sa určite bude vynímať všade, počnúc domovom alebo kanceláriou, ale upútajú pozornosť aj v podniku.


Chcete nájsť lacné kávovary? Bazár ponúkne kúsky za výhodné ceny.

Kávovar a jeho užitočné funkcie

Pri výbere berte ohľad aj na funkcie, ktoré vám môže kávovar priniesť.

  • Parná tryska sa používa na napenenie mlieka pre isté druhy kávy.
  • Príprava dvoch šálok naraz urýchľuje proces prípravy kávy pre viac osôb.
  • Kávovar na espresso s mlynčekom melie kávové zrná a potom ich stláča.
  • Odvápňovací systém čistí presso kávovar a odstraňuje vodný kameň.
  • Nastavenie množstva vody a kávy umožňuje nastavenie sily a chuti kávy podľa osobných preferencií.
  • Pressovač s časovačom pripraví kávu v čas, ktorý si dopredu nastavíte.

Okrem funkcií a rozmerov môžete kávovary filtrovať aj podľa farieb, napr. štýlový červený kávovar môže zviazať modernú kuchyňu dokopy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, rozmery 34 × 23,8 × 43 cm (V׊×H), hmotnosť 9 kg
319,90 €

2.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 35 × 24 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 8,9 kg
429,90 €

3.
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
915,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
639 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,4 64×
Siguro CM-G65 Coffee Time
Prekvapkávací kávovar - príkon 900W, objem 1.5l, počet šálok: 12, vyberateľný a umývateľný filter, nastaviteľná intenzita kávy, Anti-Drip funkcie, časovač, automatické vypnutie, udržanie teploty až 40 minút, ochrana proti prehriatiu, LCD displej, nerezový vzhľad, rozmery 32.8×16.7×25.3cm, integrované úložisko na kábel, dĺžka kábla 0.75m, 3 roky záruka
Super cena
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_CM_G650SS
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 297×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automatický kávovar – s tlakom 15bar, automatické vypnutie, mlynček na kávu, nastavenie množstva kávy, nastavenie množstva vody, odkvapkávajúca systém, odvápňovací systém, samočistiaci systém, 3 nastavenia teploty kávy, parná tryska na prípravu cappuccina a latte,, príprava dvoch šálok naraz, nastaviteľný kávový výpust, ovládací panel s kontrolkami LED, mechanizmus mletia kónické kamene, objem nádržky na vodu 1,7l, veľkosť zásobníka mlynčeka 260g, stupňa hrubosti mletia 3, príkon 1450W, šírka 24,5cm, výška 36,5cm, hĺbka 33cm, hmotnosť 7,1kg, 15-ročná záruka opraviteľnosti
249,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAN3065i
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 54×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
915,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK143
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 14×
De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 500 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 2,2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 39 × 26,2 × 48,5 cm (V׊×H), hmotnosť 13 kg
1 619,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ECAAK885
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini Intense Grey XN110B - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,8 372×
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini Intense Grey XN110B + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 20 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Original, do domácnosti, príkon 1200 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 1 l, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a režim úspory energie, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, rozmery 20,4 × 8,4 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 2 kg, čierna a sivá farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 20 € v hodnote 20 €
Cenová bomba
109,90 € Ušetríte 19,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUNES13
4,7 135×
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.115.B
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody a automatické preplachovanie, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, rozmery 34 × 23,8 × 43 cm (V׊×H), hmotnosť 9 kg
319,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK911
Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70 - Automatický kávovar
Varianty Doprava
zadarmo
4,6 183×
Philips Series 5400 LatteGo EP5446/70
Automatický kávovar tlak 15 bar, mliečny systém LatteGo, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1,8 l, mechanizmus mletia: mlecie kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 275 g, stupne hrubosti mletia 12, príkon 1500 W, šírka 24,6 cm, výška 37,2 cm, hĺbka 43,3 cm, hmotnosť 8 kg, farba: strieborná
749,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIAK354
4,8 114×
De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
619,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DLES004
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,8 468×
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kávovar na kapsuly tlak 15 bar, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 0.8 l, druh kapsúl: NESCAFÉ Dolce Gusto, výškovo nastaviteľný podstavec, nastavenie množstva vody, odkvapkávací systém, automatické vypnutie a režim úspory energie, šírka 11.2 cm, výška 27.3 cm, hĺbka 28.6 cm, hmotnosť 1.9kg, farba biela, 15-ročná záruka opraviteľnosti
87,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK912
4,5 12×
De'Longhi Stilosa EC 235.BK
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1100 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, veľkosti nápoja, rozmery 28,5 × 20,5 × 34,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,3 kg
125,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELKA588
KRUPS EA891110 Evidence White s nádobou na mlieko - Automatický kávovar Varianty Doprava
zadarmo
4,7 56×
KRUPS EA891110 Evidence White s nádobou na mlieko
Automatický kávovar – jednoduché čistenie, hustá mliečna pena stlačením jedného tlačidla, kovový kónický mlynček, príprava dvoch šálok naraz, funkcia horúcej vody, cappuccino a latte, nastavenie veľkosti nápoja a množstva kávy, 3 nastavenia teploty kávy, displej, automatické vypnutie, časovač, odkvapkávajúci systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a samočistiaci systém, výškovo nastaviteľný kávový výpust, objem nádržky na vodu 2,3l, veľkosť zásobníka mlynčeka 260g, stupne hrúbky mletia 3, príkon 1450W, šírka 24cm, výška 36,3cm, hĺbka 37,2cm, hmotnosť 8,4kg, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka na opravu
564 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUAK160
De'Longhi Dedica EC 685.BK - Pákový kávovar Varianty
4,7 255×
De'Longhi Dedica EC 685.BK
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1300 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a režim úspory energie, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, veľkosti nápoja, rozmery 30,3 × 14,9 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 4,2 kg
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DLES010
4,8 28×
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, rozmery 35 × 24 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 8,8 kg
411 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK370
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070 - Automatický kávovar
Varianty Doprava
zadarmo
4,8 246×
KRUPS Espresseria Auto Pisa Black EA815070
Automatický kávovar tlak 15 bar, displej LCD, 3 nastavenia teploty, parná dýza, nastavovacia dýza na kávu, automatické vypnutie, termoblok, max. vzdialenosť kávového výpustu od odkvapkávača: 10.8cm, objem nádržky na vodu 1,7 l, kovový kónický mlynček, zásobník na zrnkovú kávu: 260 g, 3 stupne hrúbky mletia, príkon 1450 W, vyrobené vo Francúzsku, 15-ročná záruka na opravu
343,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: KRUES002
4,4
De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.60.B
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť a odkladacia plocha na šálky, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 35 × 24 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 8,9 kg
429,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELOak220
De'Longhi Dedica EC 685.M - Pákový kávovar Varianty
4,7 255×
De'Longhi Dedica EC 685.M
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1300 W, tlak 15 bar, materiál plast, objem nádržky na vodu 1,1 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a režim úspory energie, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, veľkosti nápoja, rozmery 30,3 × 14,9 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 4,2 kg
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DLES013
4,8 75×
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
668,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK604
Sage BES875BSS - Pákový kávovar Varianty
4,7 43×
Sage BES875BSS
Pákový kávovar – do domácnosti, príkon 1850 W, tlak 15 bar, materiál nehrdzavejúca oceľ, objem nádržky na vodu 2 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, s mlynčekom, naparovacia dýza, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a automatické čistenie mliečnych okruhov, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 42 × 31 × 30 cm (V׊×H), hmotnosť 9,7 kg
Super cena
648,90 € Ušetríte 60,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SAGPK144
4,7 64×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, naparovacia tryska, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, rozmery 36 × 24 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 9,44 kg
485,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK372
4,2 98×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 250 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, rozmery 36 × 24 × 44 cm (V׊×H), hmotnosť 9,6 kg
533,20 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK419
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automatický kávovar
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 60×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti, príkon 1450 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť nastavenia obľúbených nápojov, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, pripravuje nápoj jedným stlačením, s používateľskými profilmi, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, mliečny systém, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia, režim úspory energie, nastaviteľná tvrdosť vody, automatické čistenie mliečnych okruhov, automatické preplachovanie a kontrola výmeny vodného filtra, výškovo nastaviteľný výpusť, výškovo nastaviteľný podstavec, odkladacia plocha na šálky a nahrievanie šálok, nastavenie teploty nápoja, intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, pomeru kávy a mlieka, kompatibilný s De'Longhi Coffee Link, rozmery 38,5 × 26 × 45 cm (V׊×H), hmotnosť 11,4 kg
1 019 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DELAK186
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS červený - Kávovar na kapsuly Varianty
4,6 177×
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS červený
Kávovar na kapsuly – príkon 1600W, tlak 15bar, manuálna technológia, odnímateľný zásobník na vodu s objemom 0.8l, funkcia na horúce aj studené nápoje, ekologický režim s automatickým vypnutím po 1 minúte nečinnosti, výber z viac ako 30 druhov nápojov, upozornenie na nutnosť odvápnenia, nastaviteľný odkvapkávač, 15-ročná záruka opraviteľnosti
74,60 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKP605
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,8 113×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 20 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Original, do domácnosti, príkon 1255 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 0,6 l, kontajner na 6 použitých kapsúl, automatické vypnutie, s možnosťou nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, režim úspory energie, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 20,5 × 11 × 32,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,3 kg, čierna farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 20 € v hodnote 20 €
102,20 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NESDL242
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me - Kávovar na kapsuly Varianty
4,7 420×
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Kávovar na kapsuly – tlak 15 bar, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 0,8 l, druh kapsúl NESCAFÉ Dolce Gusto, automatické vypnutie, odkvapkávací systém a režim úspory energie, šírka 16 cm, výška 31 cm, hĺbka 24 cm, hmotnosť 2,42 kg , sivá farba, 15-ročná záruka opraviteľnosti
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KRUKK537

Kávovary a presso stroje

Dolce GustoVyskúšajte nové Espressá od NESCAFÉ® Dolce Gusto® s chuťou pravého Talianska NESCAFÉ® Dolce Gusto® si pre svojich priaznivcov pripravilo štyri novinky v podobe poctivého talianskeho espressa s príchuťou Milána, Ríma, Neapolu a sicílskeho Palerma. Nalaďte sa na pravú taliansku kávu a vychutnajte si kúsok Talianska priamo z pohodlia vášho domova.
Ak ste zástancami zdravého životného štýlu, čistého dizajnu aj intuitívneho ovládania, nemali by vám uniknúť novinky od spoločnosti Lauben. Tá sa okrem starostlivosti o domácnosť zameriava aj na gastro produkty, vďaka ktorým sa príprava pokrmov aj samotné varenie stáva...
Nenechajte si ujsť dnešnú recenziu. Takmer mesiac sme testovali automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco, ktorý stelesňuje prepojenie prípravy lahodnej kávy spolu so šetrným prístupom k prírode. Je vyrobený z recyklovaných materiálov a sám je až z 90 %...
sponzorovaný článokNové Nespresso Vertuo: vychutnajte si vašu obľúbenú šálku kávy Spoločnosť Nespresso predstavuje nový rad kávovarov Nespresso Vertuo. Nový kávový systém dokáže pripraviť 5 rôznych veľkostí lahodnej kávy. Prečítajte si, aké sú hlavné výhody kávavarov Nespresso Vertuo.
S radosťou sme sa pustili do recenzie plne automatického kávovaru Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00, aby sme ochutnali každú kávu či mliečnu kávovú špecialitu z jeho širokej ponuky. Súčasťou našej domácnosti sa stal na obdobie 14 dní, počas ktorých sme si s chuťou...
Pripravili sme pre vás podrobnú recenziu plne automatického kávovaru Philips Saeco GranAroma SM6585/00, ktorý disponuje širokou ponukou klasických káv aj mliečnych kávových špecialít. Kávovar sme testovali v priebehu 14 dní, počas ktorých sme ochutnali všetky ponúkané...
Viac článkov Všetky články

Kávovary a presso stroje

V kategórii Kávovary a presso stroje máme práve teraz na Alza.sk celkom 637 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kávovary a presso stroje Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kávovary a presso stroje Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kávovary a presso stroje Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kávovary a presso stroje recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií