Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Tesla Smart Camera Baby B250

Zobraziť katalóg
Tesla Smart Camera Baby B250
4,2 7 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha cez internet, inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), s WiFi pripojením, senzor teploty, senzor vlhkosti, s full HD, obojstranný prenos, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovská aj detská jednotka sú napájané zo siete (230 V)
41,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TSL23_006 Produktové číslo:  TSL-CAM-B250
Tesla Smart Camera Baby B250 41,90 € Rozbalené

Tesla Smart Camera Baby B250

Tesla Smart Camera Baby B250 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Detská pestúnka Tesla Smart Camera Baby B250 vás na prvý pohľad uchváti svojim roztomilým vyhotovením, ale predovšetkým svojimi funkciami. Ponúkne vám širokouhlý objektív a rotáciu kamery v dvoch osiach. Má špeciálne senzory, ktoré vedia detegovať teplotu aj vlhkosť v miestnosti. Senzor 1/2.8" s rozlíšením 2304 × 1296 px a variabilnou snímkovacou frekvenciou obstará perfektný obraz. Samozrejmosťou je obojstranný prenos, nočné videnie a uspávací režim v podobe uspávanky, rozprávky či projekcie. Pestúnku Tesla navyše môžete prepojiť pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart.



Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby B250

  • Voľné otáčanie aj naklápanie kamery
  • Umožní rotáciu 340 stupňov horizontálne a 50 stupňov vertikálne
  • Jednoduché používanie opatrovateľky Tesla Smart Camera Baby B250
  • Špeciálne senzory vedia detegovať teplotu aj vlhkosť v miestnosti
  • Môžete vášmu bábätku pustiť jeho obľúbenú uspávanku, rozprávku či projekciu
  • Širokouhlý objektív a rotácia kamery
  • Senzor 1/2.8" s rozlíšením 2304 × 1296 px a variabilnou snímkovacou frekvenciou
  • Všetok záznam sa ukladá na MicroSD kartu
  • Ovládajte opatrovateľku Tesla Smart Camera Baby B250 pomocou smart aplikácie TESLA Smart
  • Kamera musí byť napájaná zo zásuvky

Voľné otáčanie aj naklápanie kamery Tesla Smart Camera Baby B250

Detskú opatrovateľku Tesla Smart Camera Baby B250 môžete voľne otáčať aj naklápať tak, ako vám to bude najviac vyhovovať. Vďaka praktickej funkcii Pan and Tilt vám opatrovateľka umožní rotáciu 340 stupňov horizontálne a 50 stupňov vertikálne.

Jednoduché používanie pestúnky Tesla Smart Camera Baby B250

S detskou pestúnkou Tesla Smart Camera Baby B250 si môžete byť istí, že budete mať vaše bábätko pod kontrolou. To však nie je všetko, čo vám opatrovateľka môže ponúknuť. Má totiž špeciálne senzory, ktoré vedia detegovať teplotu aj vlhkosť v miestnosti. V v prípade potreby môžete vášmu bábätku pustiť jeho obľúbenú uspávanku.

Širokouhlý objektív a rotácia kamery

Opatrovateľka Tesla Smart Camera Baby B250 disponuje širokouhlým objektívom a rotáciou kamery v dvoch osiachVďaka tomu budete mať vaše dieťa pod úplnou kontrolou. 

Vďaka opatrovateľke Tesla Smart Camera Baby B250 máte vaše bábätko pod kontrolou

Opatrovateľka Tesla Smart Camera Baby B250 má aj špeciálne senzory, ktoré dokážu zachytiť každý pohyb v miestnosti. Nemusíte sa tak obávať, že by ste nepočuli vaše bábätko plakať. Inteligentná detekcia pohybu a zvuku sa o všetko postará. Do smart aplikácie TESLA Smart sa vám následne odošle informácia. Kamera musí byť napájaná zo zásuvky, prípadne môžete využiť powerbanku. Kamera sa prepojí s Wi-Fi na 2,4 GHz.

Ostrý obraz opatrovateľky Tesla Smart Camera Baby B250

Naozaj ostrý obraz detskej pestúnky Tesla Smart Camera Baby B250 je zaistený vďaka rozlíšeniu 2K, ktorá zachytí aj tie najjemnejšie detaily. Senzor 1/2.8" s rozlíšením 2304 × 1296 px a variabilnou snímkovacou frekvenciou obstará perfektný obraz. Situáciu v izbičke postráži aj v noci vďaka senzoru s infračervenými LED svetlami. Všetok záznam sa ukladá na MicroSD kartu, prípadne môžete využiť cloudové úložisko.

Ovládajte pestúnku Tesla Smart Camera Baby B250 pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart

Pestúnku Tesla Smart Camera Baby B250 môžete jednoducho ovládať pomocou inteligentnej aplikácie TESLA Smart, ktorú si bezplatne stiahnete do vášho smart zariadenia. Aplikácia je plne v slovenskom jazyku, takže ju budete dokonale rozumieť. Aplikácia vás upozorní na všetko dôležité, čo sa doma práve deje. Prístroje TESLA navyše môžete ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
USA Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S full HD, Obojstranný prenos, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze pro přenos využít i hotspot, pokud wifi není k dispozici?

Dobry den, mohu tuto chuvicku propojt s wi-fi 5GHz? Bez toho, aniz bych musel rekonfigurovat router na 2.4GHz? Dekuji

Funguje AI detekce place i pro zvirata (stene)? Jako detekce stekotu a fnukani/vyti.

můžu chůvičku připojit na více zařízení?

Príslušenstvo pre Tesla Smart Camera Baby B250
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií