Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - PlayStation VR

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

PlayStation VR (virtuálna realita) vás kompletne vtiahne do herného sveta a urobí z hrania naozaj mimoriadny zážitok. Stačia vám na to špeciálne okuliare, kamera a samozrejme konzola PlayStation. V čom je virtuálna realita PS4 a PS5 unikátna a prečo si ju zaobstarať? Pozrieme sa na to najdôležitejšie.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
100 položiek
The Last Worker
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – PS5 (s mechanikou), kompatibilné s PS VR2, Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: akčný
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0407nad
The Last Worker – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, - Pohlcujúce príbehové dobrodružstvo, ktoré sa sústredí na poslednú obranu osamelého robotníka v stále automatizovanejšom svete a je jedinečnou kombináciou simulácie práce a strategickej hry v štýle stealth.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0407
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain - VR okuliare Varianty
4,6 223×
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain
VR okuliare – k hernej konzole, 120Hz, zorné pole 110°, pripojenie cez USB-C, mikrofón, gyroskop, proximity senzor, otvor na slúchadlá - Všetky prijaté predobjednávky PlayStation VR2 sú odbavované postupne podľa dátumu vytvorenia predobjednávky a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie s obmedzením 1ks na zákazníka.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX005VR2b1
After the Fall – Frontrunner Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a VR, – vydajte sa do pozostatkov postapokalyptického Los Angeles, používajte smrtiace zbrane a ničivé schopnosti so skutočnými pohybmi, zatiaľ čo budete rozvíjať svoj bojový štýl a spojíte sily s hráčmi z celého sveta, aby ste sa stretli s hordami nemŕtvych a mohutnými bossmi a zanechali mesto v lepšom stave ako vaši predchodcovia.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1288
PlayStation VR2 Sense Controller
Navigačný ovládač - pre hernú konzolu PlayStation 5 VR, orbitálny dizajn, každý ovládač s 2 tlačidlami, analógovou páčkou, tlačidlom grip, Options (ľavý) a Share (pravý), haptická spätná väzba, adaptívne spúšťače, detekcia dotykov prstov, USB Type-C, rozhranie Bluetooth 5.1, vstavaná dobíjacia batéria Li-Ion
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX005VR2S1
Nitho Smart Station – PS4
Dobíjacia stanica – nabíja až dva ovládače PlayStation4 prostredníctvom portu USB na konzole
Predaj skončil
Objednávací kód: NITHOps9
Windlands 2 – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1212
Wanderer – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponor sa do nádherne prepracovaných svetov a vydaj sa na cestu časom, počas ktorej sa pokúsiš o obnovu ľudstva.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1211
Gravitational – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický a VR – cenami ovenčená fyzikálna logická VR hra, ktorá sa odohráva v utopistickej budúcnosti, kde spolu veľké korporácie pretekajú vo vývoji systémov na „gravitačné cestovanie a kontrolu“ systémov, ktoré budú znamenať svetovú revolúciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1123
Vader Immortal: A Star Wars VR Series – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – filmový interaktívny zážitok, ktorý vás prenesie do veľmi, veľmi vzdialenej galaxie a zasadí do úlohy pašeráka pracujúceho v blízkosti ohnivej planéty Mustafar, ktorú Darth Vader nazýva svojím domovom. Ocitnete sa na veľkolepej výprave, kde môžete zdokonaľovať svoje schopnosti so svetelným mečom, vyhýbať sa nebezpečenstvu a stretnúť sa tvárou v tvár so samotným Vaderom.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1121
5,0
The Curious Tale of the Stolen Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: dobrodružný a VR – prežite interaktívny príbeh o detských zázrakoch! Pomôžte svojmu dedkovi vyriešiť záhadu ukradnutých zvieratiek a preskúmajte úžasné miniatúrne svety vytvorené od základu pre virtuálnu realitu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1115
Mask Maker – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a VR, – strhujúce VR dobrodružstvo, ktoré sleduje príbeh učňa výrobcu masiek. Preskúmajte svet, pozorujte jedinečné spôsoby každej kultúry, ktorú navštívite.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX997
ATV Drift and Tricks – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Vyberte si pretekára, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu jazdnému štýlu, a vydajte sa s ním zdolávať terén v mnohých rôznych prostrediach, vo dne aj v noci. Preháňajte sa púšťami aj oázami, lesom, horami alebo okolo hlbokých jazier a do diaľky sa vinúcich riek.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX984
Form / Twilight Path VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, dobrodružný a VR
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX972
Creed: Rise to Glory – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX969
Yupitergrad – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: VR – hra na kozmonauta, kde môžete štýlovo lietať po vesmírnej stanici. Ide o jedinečný zážitok, ktorý kombinuje plošinovku vo VR s logickými hádankami a bláznivou napínavou arkádou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX955
Drunkn Bar Fight – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: arkády
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX939
4,8 165×
PlayStation VR (PS VR + Kamera + hra VR Worlds + PS5 adaptér)
VR okuliare k hernej konzole, celkové rozlíšenie Full HD 1920 × 1080 px (na jedno oko Full HD 960 × 1080 px), 120 Hz, pripojenie cez USB-A a HDMI, mikrofón, slúchadlá
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1001e6
Hitman 3: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: akčný – agent 47 sa vracia ako nemilosrdný profesionál pre najdôležitejšie kontrakty celej svojej kariéry. Za pomoci agentky Diany Burnwood spojí sily so strateným priateľom Lucasom Grayom. Ich poslaním je eliminovať partnerov Providence. Deluxe Edition zahŕňa Deluxe Escalation Contracts, Deluxe obleky a predmety, Digitálny soundtrack, Digitálnu “World od HITMAN“ knihu a komentár režiséra.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX938de
The Walking Dead: Saints and Sinners – Complete Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – preskúmaj pustatiny hlboko na juhu Ameriky, ktoré vďaka virtuálnej realite ožívajú okolo teba. Bojuj s nemŕtvymi, hľadaj zásoby v zatopených troskách New Orleans a postáv sa bolestivým voľbám, ktoré sa týkajú teba aj ľudí okolo.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX932
3,7
The Walking Dead: Onslaught – Steelbook Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. K tejto edícii získate navyše exkluzívny steelbook, skiny Sheriff Rick a Hunter Daryl, zlatú katanu a zlatý boxer, ikonické skiny zbraní zo seriálu, vrátane Lucille, dodatočné výrobné materiály, 2 tlačené pohľadnice, sadu 5 digitálnych pohľadníc, digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899se
5,0
The Walking Dead: Onslaught – Deluxe Edition – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. S Deluxe edíciou získate navyše 2 tlačené pohľadnice, sadu 5 digitálnych pohľadníc, digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899de
5,0
The Walking Dead: Onslaught – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – prežite pôvodný príbeh po udalostiach vojny s pozostalými. Bojujte ako Rick, Daryl, Michonne a Carol a zháňajte potrebné materiály, aby ste mohli znovu vybudovať osadu, obnoviť spoločnosť a pripraviť sa na masaker, kedy budete likvidovať oživené mŕtvoly. Ku základnej edícii získate digitálny artbook, digitálny soundtrack a motívy/avatary pre PSN účet.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX899
Raw Data and Sprint Vector: Double Pack – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a VR, – v Raw Data sa musíte prebojovať cez zástupy robotických nepriateľov pri snahe ukradnúť dáta zo skorumpovanej Eden Corporation | Sprint Vector je športová adrenalínová plošinovka, v ktorej vyzvete ostatných hráčov v pretekoch plným prekážok
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX880
The Last of Us Remastered (hra)Najlepšie hry na PS4: TOP 35 Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac...
Rýchly prehľad vašich produktov, ich podpora vo forme návodov, široká komunita používateľov aj prednostný prístup k novinkám. To všetko sľubuje služba My Sony. Registrácia do nej je úplne zadarmo, tak prečo ju nevyskúšať?
Filip NěmecNajlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15 Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu...
Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové...
Zatiaľ čo majitelia stolných počítačov majú na výber z pestrej škály VR headsetov, na konzolách roky kraľovalo staručké PlayStation VR. Tomu je ale koniec, 22. februára vydané PlayStation VR2 prináša na PlayStation 5 virtuálnu realitu aktuálnych štandardov, vylepšenú o...
Viac článkov Všetky články

Archív - PlayStation VR

Spoločnosť Sony aktuálne kraľuje trhu herných konzol, a preto je logické, že prichádza so svojím riešením pre virtuálnu realitu. Desiatky miliónov predaných konzol, ktoré sú v jadre úplne rovnaké, je úplne ideálna platforma pre vašu vstupenku do virtuálneho sveta. Vďaka tomu odpadá veľa hardvérových problémov s kompatibilitou. PS VR len zapojíte a užívate si zábavu naplno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií