AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ponožky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
EU
46
(57)
45
(53)
39
(51)
43
(50)
41
(49)
Výška ponožiek
Nízke
(24)
Stredné
(29)
Vysoké
(72)
Farba
Antracitová
(3)
Biela
(28)
Čierna
(67)
Červená
(11)
Fialová
(1)
Lososová
(1)
Modrá
(27)
Olivová
(2)
Oranžová
(1)
Ružová
(5)
Sivá
(35)
Tyrkysová
(2)
Viacfarebná
(1)
Vínová
(2)
Zelená
(5)
Žltá
(2)
Najnovšie objednávky

Ponožky majú na zdravie nohy a komfort pri chôdzi podobný vplyv ako topánky. Tie dobre padnúce udržujú chodilá v suchu a teple, zamedzujú poteniu a bránia zápachu. Či už vyberáte dámske alebo pánske ponožky, dbajte predovšetkým na účel použitia, správnu veľkosť, materiál a v neposlednom rade farebné vyhotovenie.

Pokračovať

Na čo vlastne ponožky slúžia?

Ponožky nie sú len tak nejakou súčasťou oblečenia, ale plnia niekoľko veľmi dôležitých funkcií.

  • Udržujú chodidlá v suchu.
  • Podľa účelu zahrejú aj ochladia.
  • Zabraňujú tvorbe pľuzgierov/odrenín.
  • Zamedzujú nadmernému poteniu.
  • Bránia nepríjemnému zápachu.

Ponožky vyberajte v prvom rade podľa účelu použitia

Ponožky by ste mali vyberať s ohľadom na cieľovú aktivitu – líšia sa totiž spracovaním, materiálom aj funkčnosťou.

Bežecké ponožky

Bežecké ponožky by mali mať zosilené kľúčové partie (päta, priehlavok, špička), čo minimalizuje riziko pľuzgierov, a navyše v nich noha pekne drží. Sú vyrábané z umelých vlákien, ktoré odvádzajú pot a poradia si aj so zápachom. Dbajte aj na antibakteriálnu úpravu (napríklad s prídavkom iónov striebra), ktorá bojuje s mikroorganizmami pri vlhkosti.

V letných mesiacoch sa osvedčili ponožky s technológiou coolmax, ktorá perfektne odvádza pot. V chlade siahnite po ponožkách z merino vlny, ktorá sa prispôsobí teplote a je veľmi príjemná.

Cyklistické ponožky

Cyklistické ponožky dokážu zlepšiť výkon pri jazde na bicykli, a navyše prispievajú k väčšiemu pohodliu. Mali by byť priedušné, dokonale odvádzať pot a mať ploché švy, ktoré bránia vytvoreniu otlakov či odrenín. Tak ako iné športové ponožky, aj tieto mávajú antibakteriálne zložky vo forme strieborných iónov či bambusovej viskózy.

Lyžiarske ponožky

Lyžiarske ponožky sú vystužené na najviac namáhaných miestach, skvele odvádzajú pot, majú anatomický tvar a tiež výborne tepelne izolujú. Vyrábajú sa ako zo syntetických materiálov (polyester, polypropylén), tak aj z prírodných (vlna merino). Dôležitá je aj hrúbka – pretekári by mali siahnuť po tenších ponožkách kvôli lepšiemu citu.

i

Niektoré lyžiarske ponožky môžu obsahovať antibakteriálne ióny striebra. Iné majú naopak vtkané kovové vlákna, ktoré pri aktivite kumulujú teplo a v pokoji ho telu zase vracajú.

Outdoorové ponožky

Outoorové ponožky majú niekoľko špecifík. Dbajte predovšetkým na úplet – hladké sú vhodné na krátke trasy, na dlhšiu záťažovú chôdzu voľte froté ponožky (jemné sa hodia do teplejšieho počasia, hrubé zase do chladnejšieho). Ponožky by mali mať elastický lem, pásik cez priehlavok brániaci posunu ponožky a jemnú kónickú kompresiu.

Voľnočasové ponožky

Voľnočasové ponožky slúžia na to, aby udržali chodidlo v suchu, zahrievali ho, obmedzili potenie a zabraňovali zápachu. Dbajte na to, aby vás ponožky nikde netlačili a mali elastický lem. Na bežné nosenie sú najvhodnejšie prírodné materiály, ktoré sú priedušné a príjemné. Voľnočasové ponožky patria mezi univerzálne.

Aj joga si zaslúži špeciálnu ochranu nôh. Ponožky na jogu sa pýšia protišmykovou úpravou a päťprstým vyhotovením, čo umožňuje dokonalú pohyblivosť prstov. Navyše, bude vám v nich príjemne teplo.

Špeciálnym typom sú kompresné ponožky proti bolestiam a opuchom

Kompresné ponožky sú skvelými pomocníkmi, ktorí podporujú prietok krvi, zvyšujú okysličenie v tkanivách, znižujú poškodenie svalovej hmoty a pomáhajú k rýchlejšej regenerácii. Využijete ich pri bolestiach nôh, problémoch s opuchmi končatín či kŕčovými žilami. Vďaka ich širokému využitiu ich teda využijete aj pri najrôznejších športoch.

Veľkosť ponožky je rovnako zásadná ako v prípade bundy či topánky

Akonáhle ste sa rozhodli pre typ ponožky podľa aktivity, ďalším krokom je zvoliť správnu veľkosť. Tak ako pri topánkach totiž so sebou nesie zlá veľkosť následky – malé ponožky vás budú tlačiť a spôsobovať otlaky, a naopak veľké sa vám budú zhrnovať a môžu spôsobovať pľuzgiere či odreniny. S akým značením veľkosti sa môžete stretnúť?

  • Veľkosť ako pri oblečení má najmenšiu výpovednú hodnotu, keďže býva označovaná ako S, M a L.
  • Metrické číslovanie predstavuje skutočnú dĺžku chodidla v cm, čo si človek ľahko zmeria.
  • Združené číslovanie označuje rozpätie veľkosti nohy aj v cm (napríklad 26 – 27, 28 – 29 a ďalšie).
  • Francúzske číslovanie korešponduje s číslovaním topánky – ak teda poznáte veľkosť topánky, máte vyhraté.

3 základné strihy – zvolíte radšej klasické, vysoké alebo členkové ponožky?

Podľa toho, kam a na čo budete chcieť ponožky nosiť, môžete si vybrať klasické, vysoké alebo členkové ponožky.

  1. Členkové ponožky, ako už názov vypovedá, končia už pri členkoch. Veľmi ľahko ich schováte do topánok, kde ich v podstate nejde ani vidieť. Najviac sa nosia v letných mesiacoch, kedy sa nosí nízka obuv.
  2. Klasické ponožky všetci poznajú. Ide o ponožky, ktoré končia rôzne nad členkom, a tak keď sedíte a zdvihnú sa vám nohavice, nie je vám vidieť nohu, ale ponožku – výhodou je, že sa dajú nosiť úplne ku všetkému.
  3. Vysoké ponožky (podkolienky) sú dlhé približne do polovice lýtok alebo až po kolená. Väčšinou sa využívajú na to, aby vám bolo väčšie teplo, alebo v kombinácii s nejakou športovou činnosťou.

Nízke ponožky
Nízke ponožky

Klasické ponožky adidas
Klasické ponožky

Vysoké ponožky pánské
Vysoké ponožky

i

Existujú aj takzvané neviditeľné ponožky – ide o ešte nižšie ponožky, ako sú členkové. Nosia ich predovšetkým ženy vo veľmi nízkych topánkach, ako sú baleríny.

Použitý materiál napovie veľa o tom, aké vlastnosti budú ponožky mať

Ak vyberáte ponožky, podstatnou informáciou je aj použitý materiál – ten o vlastnosti vypovedá skutočne veľa.

  • Polypropylén je zo syntetických materiálov najpoužívanejší. Je pružný, príjemný na dotyk a teplý. Výborne odvádza vlhkosť a má antialergické vlastnosti – často sa preto využíva na výrobu funkčných ponožiek.
  • Bavlna patrí medzi najobľúbenejšie materiály na výrobu voľnočasových ponožiek. Je jemná, príjemná na dotyk, pevná a odolná voči oderu. Ponožky zo 100 % bavlny však majú o niečo kratšiu životnosť.
  • Hodváb je silne hrejivý aj v prípade, že sú ponožky veľmi tenké. Medzi jeho najväčšie výhody patrí predovšetkým nízka hmotnosť, pevnosť a skvelé izolačné vlastnosti.
  • Vlna je samozrejme tým najlepším hrejivým materiálom, pretože má vynikajúce izolačné vlastnosti – využíva sa pre outdoorové ponožky. Nevýhodou je to, že pomalšie odvádza vlhkosť, avšak stačí menšia prímes syntetiky.
  • Viskóza patrí medzi napodobeninu hodvábu. Je príjemná na dotyk a tiež vyniká vysokou savosťou, a tak sú jej vlastnosti porovnateľné s hodvábom, len je cenovo dostupnejšia. Väčšinou sa mieša aj s inými materiálmi.
  • Akryl sa podobá prírodnej vlne, avšak ide o umelé vlákno. Vyniká vysokou hrejivosťou, je mäkký a pružný. V porovnaní so syntetickými vláknami však nie je tak pevný.

Nenápadné versus farebné ponožky – do akého tímu patríte vy?

Ponožky neslúžia len na praktické účely, ale môžu byť aj dizajnovým kúskom. Záleží len na vás, či sa ich snažíte čo najviac maskovať, chcete byť dokonale zladení s celým outfitom alebo byť kreatívny a vytiahnuť extra farebné a veselé ponožky. Medzi veľmi obľúbené patria aj vtipné ponožky s nápaditými vzormi či srandovnými motívmi/nápismi.

Dedoles ponožky

V dnešnej dobe sú veľmi obľúbené farebné ponožky, z ktorých je každá iná, ale napriek tomu k sebe dokonale pasujú.

Na internete je možné vytvoriť si ponožky s vlastnou potlačou, a tak môžete potešiť svojich najbližších nejakým milým nápisom, obľúbeným motívom či spoločnou fotografiou.

Detské, dámske a pánske ponožky sa líšia najmä dizajnom

Detské, dámske a pánske ponožky sa od seba svojimi funkčnými vlastnosťami príliš nelíšia. Viditeľné rozdiely sú však v dizajnovom vyhotovení a v dostupných veľkostiach.

  • Dámske ponožky zaobstaráte ako v jednoduchom dizajne, tak aj v mnohých krásnych farebných vyhotoveniach.
  • Pánske ponožky sa vyrábajú v jednoduchých a zemitých farbách, avšak na svoje si prídu aj milovníci farieb.
  • Detské ponožky sú nádherne farebné a bývajú na nich motívy s obľúbenými detskými hrdinami a postavami.

i

Ak vyberáte ponožky pre bábätká, môžete sa stretnúť s výberom veľkosti podľa dĺžky chodidla, alebo podľa veku či výšky dieťaťa. Čo sa týka dizajnového vyhotovenia, v ponuke nájdete ako detské veselé ponožky, tak aj jednofarebné kúsky.

Ako sa o ponožky správne starať?

Ponožky perte rovnako ako vašu bežnú bielizeň – roztrieďte ich podľa farieb a použite vhodný prací prostriedok. Nebojte sa aviváže, ktorá ich dokonale zmäkčí a prevonia. Sušte ich najlepšie vonku alebo vo vetranej miestnosti, pretože sušička môže poškodzovať ich vlákna. Vlnené ponožky perte pri špeciálnom programe so špeciálnym prípravkom.

Sledujte počet kusov v balení a zadovážte si dámske či pánske ponožky výhodne

Pri výbere zvážte aj cenu. Či už kupujete dámske alebo pánske ponožky, zohľadnite počet kusov v balení. Viac párov vás zvyčajne vyjde cenovo výhodnejšie, ako kúpa každého páru ponožiek zvlášť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Babolat 3 Pairs Pack black Skladom podľa variantu
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40,5, 42, 43, 44,5, 45, 46, 47, 48, 49 a 50, vysoké, čierna farba, materiál polyester a nylon
Od 9,08 €

2.
Podkolienky outdoorové a voľnočasové, čierna farba
18,90 €

3.
Under Armour Ultra Lo BLACK S Posledné 2 ks na sklade
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 30, 31, 32, 33, 34 a 35, nízke, čierna farba, materiál polyester, elastan a nylon
7,79 €

Ďalšie najpredávanejšie
138 položiek
4,8
Spophy Compression and Recovery Socks, veľ. M 39 – 42
Podkolienky outdoorové a voľnočasové, čierna farba
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTreha016
4,8
Spophy Compression and Recovery Socks, veľ. S 35 – 38
Podkolienky bežecké, veľkosť 35 – 38, viacfarebná farba
22,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTreha015
PUMA Team LIGA Socks CORE červené/biele veľ. 47 – 49 (1 pár)
Ponožky – outdoorové, veľkosť EU 47, 48 a 49, vysoké, biela a červená farba, materiál bavlna, elastan a polyester, priedušné
11,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma0526
5,0
PUMA Team LIGA Socks CORE, červené (1 pár)
Štucne – materiál: elastan a polyester, odvádzajú pot od pokožky a priedušný materiál
11,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma0522nad
Babolat 3 Pairs Pack white
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40,5, 42, 43, 44,5, 45, 46, 47, 48 a 50, vysoké, biela farba, materiál polyester a nylon
Od  8,23 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbab012nad
Yonex 8422, 3 ks - Ponožky Varianty
Yonex 8422, 3 ks
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 39,5, 40, 41, 42, 43 a 44, vysoké, biela farba, materiál bavlna
15,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTyon075nad
Babolat 3 Pairs Pack black
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40,5, 42, 43, 44,5, 45, 46, 47, 48, 49 a 50, vysoké, čierna farba, materiál polyester a nylon
Od  9,91 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbab008nad
Babolat 3 Pairs Invisible black
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40,5, 42, 43, 44,5, 45, 46, 47, 48, 49 a 50, nízke, čierna farba, materiál bavlna a elastan
Od  7,99 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbab016nad
Under Armour Ultra Lo BLACK S - Ponožky Varianty
Under Armour Ultra Lo BLACK S
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 30, 31, 32, 33, 34 a 35, nízke, čierna farba, materiál polyester, elastan a nylon
7,79 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTua256
Spring revolution 2.0 Progressive Protection čierne/sivé veľ. 38 – 39 EU - Ponožky Varianty
Spring revolution 2.0 Progressive Protection čierne/sivé veľ. 38 – 39 EU
Ponožky – outdoorové a voľnočasové, veľkosť EU 38, 39, 40 a 41, stredne vysoké, čierna a sivá farba
10,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspr041
Tecnifibre Socks Low-Cut á3, sivé - Ponožky Varianty
Tecnifibre Socks Low-Cut á3, sivé
Ponožky – outdoorové, bežecké a voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 a 44, nízke, sivá farba, materiál bavlna, polyester, spandex a guma
20,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtec114nad
Head Tennis 3P Sneaker biele
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 a 46, nízke, biela farba, materiál bavlna, elastan a polyamid
8,59 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPThead0731nad
Spring revolution 2.0 Extra Light-cobalt modré  veľ. 36 – 37 EU - Ponožky Varianty
Spring revolution 2.0 Extra Light-cobalt modré veľ. 36 – 37 EU
Ponožky – outdoorové, bežecké a voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37 a 38, stredne vysoké, modrá farba, materiál polyamid, lycra a microlon
8,12 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspr031
Spring revolution 2.0 Training čierna/červená veľ. 36 – 37 EU - Ponožky Varianty
Spring revolution 2.0 Training čierna/červená veľ. 36 – 37 EU
Ponožky – outdoorové a bežecké, veľkosť EU 35, 36, 37 a 38, stredne vysoké, čierna a červená farba
13,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspr028
Spring revolution 2.0 Speed Trail modré veľ. 38 – 39 EU
Ponožky – outdoorové, veľkosť EU 39, 40, 41 a 42, nízke, modrá a sivá farba, materiál elastan, polyamid a vlna, so spevnením v oblasti klenby
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTspr002
Babolat 3 Pairs Invisible white
Ponožky – voľnočasové, veľkosť EU 35, 36, 37, 38, 39, 40,5, 42, 43, 44,5, 45, 46, 47, 48, 49 a 50, nízke, biela farba, materiál bavlna a elastan
Od  7,69 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTbab020nad
PUMA Team LIGA Socks CORE Cordovan-Puma White
Ponožky – futbalové, veľkosť EU 43, 44, 45 a 46, sivá a vínová farba, materiál bavlna, polyester, elastan a nylon
7,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3172
Tecnifibre Socks Classic á3, sivé - Ponožky Varianty
Tecnifibre Socks Classic á3, sivé
Ponožky – outdoorové, bežecké a voľnočasové, veľkosť EU 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 a 48, vysoké, sivá farba, materiál bavlna, polyester, spandex a guma
20,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtec108nad
Northwave Extreme Air Sock biele veľ. 36 – 39 - Ponožky Varianty
Northwave Extreme Air Sock biele veľ. 36 – 39
Ponožky – cyklistické, veľkosť EU 36, 37, 38 a 39, stredne vysoké, biela farba, priedušné, s antibakteriálnym účinkom
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTnor0398
PUMA teamFINAL Socks Puma Black-Puma White
Ponožky – futbalové, veľkosť EU 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 a 49, biela a čierna farba, kompresné
Od  14,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3174nad
Tecnifibre Socks Classic á3, modrá
Ponožky – outdoorové, bežecké a voľnočasové, veľkosť EU 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 a 48, vysoké, modrá farba, materiál bavlna, polyester, spandex a guma
20,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTtec106nad
PUMA teamFINAL Socks Puma White-Puma Black
Ponožky – futbalové, veľkosť EU 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 a 49, biela a čierna farba, kompresné
Od  14,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3177nad
PUMA teamFINAL Socks, modrá, veľ. 43 – 46 EU
Ponožky – futbalové, veľkosť EU 43, 44, 45 a 46, vysoké, biela a modrá farba, materiál bavlna, polyester, elastan a nylon, priedušné, so spevnením v oblasti klenby
25,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3250
PUMA teamFINAL Socks, modrá, veľ. 39 – 42 EU
Ponožky – futbalové, veľkosť EU 39, 40, 41 a 42, vysoké, biela a modrá farba, materiál bavlna, polyester, elastan a nylon, priedušné, so spevnením v oblasti klenby
25,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTpuma3249

Ponožky

článokNordic walking: jeho prínosy pre zdravie Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Stojíte pred nákupom nových topánok a chcete zvoliť tú správnu veľkosť hneď na prvýkrát, aby ste ich nemuseli kvôli nevyhovujúcim rozmerom vracať? Poradíme vám, ako najspoľahlivejšie vybrať veľkosť obuvi aj pri nákupe na internete.
Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.

Ponožky

V kategórii Ponožky máme práve teraz na Alza.sk celkom 138 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ponožky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ponožky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ponožky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ponožky recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií