AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rohnson R-7600 Digital Touch

Zobraziť katalóg
Rohnson R-7600 Digital Touch
4,6 64 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, antikorová, objem 1,7 l, čierna farba, príkon 2200 W, dotykové ovládanie, dvojitý plášť, LCD displej, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické otváranie veka, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu a chodu na prázdno, zvuková signalizácia, udržanie teploty, ukazovateľ teploty vody a vodnej hladiny, upozornenie pri dosiahnutí varu
37,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ROHRK722 Produktové číslo:  R-7600
Rohnson R-7600 Digital Touch 37,90 € Zánovné

Rohnson R-7600 Digital Touch

Rohnson R-7600 Digital Touch je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Rýchlovarná kanvica sa stala nepostrádateľnou súčasťou našich domácností. Varná kanvica Rohnson ponúka objem 1,7 l a jednoduchú aj rýchlu obsluhu. Na jej výrobu bol použitý kvalitný materiál, akým je nerez. Zaujme vás nielen svojím dizajnom, ale tiež sa ľahko udržuje a čistí, neobsahuje látky, ktoré by škodili zdraviu, nedržia sa v nej pachy ani príchute, a to bez ohľadu na dĺžku doby používania. Antikorové vyhotovenie je elegantné, praktické a bude skvele vyzerať v každej domácnosti. Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje príkonom 2200 W. Klasický štýl vyzdvihne čierna farba. Rýchlovarná kanvica Rohnson má vlastnosti a funkcie, ktoré ju robia spoľahlivou a štýlovou.

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7600 Digital Touch ...
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7600 Digital Touch ...

Zásadné vlastnosti rýchlovarnej kanvice Rohnson R-7600 Digital Touch

  • Varná kanvica Rohnson ponúka pohodlnú a efektívnu obsluhu
  • Ponúka objem 1,7 l
  • Na jej výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne nerez
  • Rýchlovarná kanvica Rohnson má príkon 2200 W
  • Klasický dizajn
  • Rýchlovarná kanvica čierna
  • Jej dvojitý plášť poskytuje vynikajúcu tepelnú ochranu
  • Pohodlné používanie zaistí otočná základňa a úložný priestor na kábel
  • Vykurovacia špirála je uložená pod dnom
  • Nezanedbateľným plusom je možnosť regulácie teploty
  • Množstvo vody v kanvici môžete kedykoľvek skontrolovať pomocou ukazovateľa hladiny
  • Jednoduchú obsluhu zaistia dotykové ovládacie tlačidlá
  • Zvuková signalizácia vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená
  • Kanvica na nejakú dobu udrží nastavenú teplotu aj po dokončení ohrevu vody
  • LED osvetlenie signalizuje prevádzku prístroja
  • LCD displej uľahčuje používanie a zvyšuje pohodlie
  • Moderný displej poskytuje informácie o teplote vody
  • Iste oceníte aj automatické otváranie veka

Skutočne bezpečná rýchlovarná kanvica

Výrobca kládol dôraz na maximálnu bezpečnosť kanvice. Je preto vybavená špeciálnou dvojitou stenou, vďaka ktorej je bezpečná na dotyk. Pri ohreve vody nedosahuje jej povrch vysoké teploty, takže nehrozí, že sa vy alebo vaše deti o kanvicu popálite. Dôležitou výbavou varnej kanvice sú aj bezpečnostné prvky, napríklad automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri nedostatku vody, pri dosiahnutí bodu varu. Vykurovacia špirála je skrytá pod dnom, čím je chránená pred usadzovaním vodného kameňa.

Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7600 Digital Touch ...
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7600 Digital Touch ...

Vyrobená so zámerom zaistiť spoľahlivosť a dlhú životnosť

Rýchlovarná kanvica Rohnson sa prezentuje nie iba prvotriednymi materiálmi, z ktorých bola zhotovená, ale najmä aj úložným priestorom na kábel a otočnou základňou. Kanvicu tak na ňu možno postaviť v ľubovoľnom uhle. Skvelou novinkou je možnosť regulácie teploty, a tak si budete môcť dopriať všetky svoje obľúbené nápoje, ako je káva a rôzne druhy čajov. Ukazovateľ vodnej hladiny vám poskytuje ľahký prehľad o množstve vody v kanvici. Obsluha bude jednoduchá vďaka dotykovým ovládacím tlačidlám, nastavenie vykonáte iba svojím prstom. Veľmi príjemná je aj zvuková signalizácia, ktorá vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená. Aj keď budete zamestnaní inou činnosťou a na vodu zabudnete, nebude vôbec potrebné znovu ju ohrievať. Kanvica vás nesklame – teplota vody bude udržovaná určitú dobu po zahriatí. Zapnutím sa spustí LED kontrolka, funguje ako ukazovateľ prevádzky kanvice. Pre maximálny komfort pri používaní rýchlovarná kanvica disponuje prehľadným LCD displejom. Vďaka modernému čitateľnému displeju získate navyše neustály prehľad o teplote vody. Medzi výhody patrí aj automatické otváranie veka, ktoré uľahčuje používanie kanvice.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ teploty vody, Ukazovateľ vodnej hladiny, Upozornenie pri dosiahnutí varu, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ teploty vody, Ukazovateľ vodnej hladiny, Upozornenie pri dosiahnutí varu, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Žiadny Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rohnson R-7600 Digital Touch
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií