AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire
4,8 220 hodnotení
Mobilný telefón 5,1" Quad HD Super AMOLED 2560 x 1440 Gorilla Glass 4, procesor Samsung Exynos 7420 Octu-Core (4x 2,1 GHz + 4x 1,5 GHz) 64-bit, RAM 3 GB LPDDR4, interná pamäť 32 GB UFS 2.0, fotoaparát predný 5Mpx F/1,9 + zadný 16 MPx F/1,9 OIS, LED blesk, GPS, WiFi ac, bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, microUSB v2.0, bezdrôtové nabíjanie, čítačka odtlačkov prstov, S Health 4.0, Samsung Pay, KNOX, Nano SIM, batéria 2600 mAh, rýchle nabíjanie , Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SAMO0116a1 Produktové číslo:  SM-G925FZKAETL Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire 301,10 € Použité

Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire

Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung Galaxy S6 edge

Oslnivý Samsung Galaxy S6 edge

Dátum 1. marca 2015 sa zapíše zlatým písmom do dejín. Samsung totiž predstavil úplne novú generáciu smartphonov, ktorá s prehľadom zmení vnímanie v rámci celej kategórie. Vstavané bezdrôtové nabíjanie, 16MPx zadný fotoaparát, kvalitnejšia čítačka odtlačkov prstov a predovšetkým prepracovaný dizajn z kovu a skla. Privítajte Samsung Galaxy S6 edge - aktuálne najvyspelejší chytrý telefón na trhu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ten nejlepší hardware

Extrémny výkon po všetkých stránkach

Samsung Galaxy S6 edge je tenký len 7 mm a vznáša sa ľahkosťou pierka s hmotnosťou 132 gramov. Napriek tomu, sa Samsung rozhodol prvýkrát integrovať 64bitový procesor vyrobený 14nm technológiou aj modernejší typ operačných pamätí vo formáte DDR4. Jednoznačne sa jedná o veľký krok dopredu, ktorý bude mať rapídny dopad na osviežujúci užívateľský zážitok. Navyše sa k tomu pridáva excelentne vyladená grafická nadstavba TouchWiz s radom ďalších príjemných funkcií.

Zakrivený displej

 nové funkcie i zaujímavé farebné notifikácie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zakřivený displej

Inovatívne farebné notifikácia

Na bočných stranách zakrivený displej je neskutočne cool záležitosť, ktorú si počas prvých pár hodín používania zamilujete. Vie totiž zobrazovať hodiny a notifikáciu v nočnom alebo dennom režime. Zvládne tiež rýchly prístup k obľúbeným kontaktom. Efektne pôsobí aj farebné odlíšenie volajúcich pri položení telefónu displejom nadol.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vylepšený senzor

Vylepšená bezpečnosť

Fantastický displej telefónu Samsung Galaxy S6 edge s uhlopriečkou 5,1 "a rozlíšením Quad HD (2560 × 1440) s technológiou Super AMOLED ponúka dokonale ostré zobrazenie a vďaka adaptívnemu displeju poskytuje bezkonkurenčnú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Brilantní displej

Brilantný displej

K tým vyložene lákavým bonusom patrí značné vylepšenie senzora pre odtlačok prsta. Už nemusíte zdĺhavo prstom prechádzať, ale stačí len priložiť a je hotovo. Zabezpečenie vašich súkromných dát ešte zvyšuje inovovaná platforma KNOX. V súčte je umožnené spustenie chránených mobilných platieb, ktoré navyše využívajú čip NFC. Služba Samsung Pay bude spustená na jeseň tohto roka v USA a sľubuje pohodlné platenie bez nutnosti vyťahovať platobnú kartu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rychlé nabíjení

10 minút nabíjania stačí na 4 hodiny prevádzky

Samsung Galaxy S6 edge umožňuje veľmi rýchle nabíjanie - až 1,5-krát rýchlejšie ako pri predchádzajúcich modeloch. Navyše vďaka vstavanému bezdrôtovému nabíjaniu stačí pre pohodlné nabíjanie položiť váš Samsung Galaxy S6 edge na kompatibilnú bezdrôtovú nabíjaciu podložku.

  1. Quad HD displej s uhlopriečkou 5,1 ".
  2. Celosvetovo prvý displej so zakrivením po oboch stranách.
  3. Vycibrený dizajn z kovu a skla.
  4. Kapacita internej pamäte 32 GB.
  5. Špičkový fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu.
  6. Mimoriadne rýchle nabíjanie batérie s kapacitou 2600 mAh.
  7. Prevedenie vo farbe čierneho zafíru s ochranou Gorilla Glass 4.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Černý safír

Efektné farebné prevedenie

Bezprecedentného vylepšenia sa dočkal aj zadný fotoaparát. Optika svetelnosti F1.9 teraz poskytuje najvyššiu kvalitu obrazu, a to aj v tme. Potešujúca je prítomnosť optickej stabilizácie obrazu a úplne fascinujúce je možnosť spustiť snímanie počas 0,7 sekundy z ľubovoľnej obrazovky. Tieto pokročilé funkcie fotoaparátu dávajú užívateľom možnosť zachytiť najcennejšie osobné momenty v jedinečnej kvalite.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Fast Camera

Zachyťte to najlepšie zo svojho života v maximálnej kvalite

Nakupovanie nebolo nikdy tak jednoduché s novým Samsung Galaxy S6 edge a s platobnou aplikáciou podporujúcou MST (Magnetic Secure Transmission), NFC a platby pomocou čiarového kódu. Vychutnajte si pohodlné platenie kedykoľvek a kdekoľvek.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Mobilní platby

Rýchle a jednoduché mobilné platby

Jedným dotykom spojíte Samsung Galaxy S6 EGDE s vašou Samsung Smart TV (BLE - Bluetooth Low Energy). Prenášajte obsah displeja zo svojho Galaxy na obrazovku vašej Smart TV  alebo naopak.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sdílení obsahu

Jednoduché zdieľanie obsahu

Nový Smart Manager vám prináša jednoduchý prehľad, napríklad o stave batérie, dostupného úložiska, pamäte RAM, zabezpečenia a mnoho ďalšieho. Funkcia Quick Check jedným stlačením umožňuje optimalizáciu a zvýšenie výkonu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Manager umí hodně věcí

Smart Manager

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Hĺbka
7 mm Hotovo!
Hmotnosť
132 g Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,9 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
82 Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde jste prisli na cenu? Sleva 54%??? normalne se prodava za 11 tisic a Alza z toho udela HIT FUJ nejnizsi cena pri sleve 54 % by mela byt okolo maximalne 8000 tisic pro oficialni distribuci. Lidi neblaznete!!!

dobrý den, je telefon na dvě sim? Děkuji

jak velká sd karta se do telefonu dá dát

Kdy bude konečně 64 nebo 128 gb verze? 32 je úplně na nic!!!

Je vodotěsný?

Dobrý den, je tento telefon duální? Případně, dá se sehnat duální verze a za kolik? děkuji.

Dobrý den, mám dotaz ohledně zboží, kdyz je zanovni co to znamena? v jakem stavu mohu zarizeni ktere jsem si objednal očekávat? s nějakými skrabanci na zadni straně a tak? a jaký původ zarizeni má? díky za informaci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda bude ještě samsung galaxy s6. myslím tím NEedge...

Dobry den. Kdyz je u tohoto telefonu napsano "rozbaleno", co se tim mysli? Je jako novy nebo ne? Dekuji. Hezky zbytek dne.

Dobrý den, vztahuje se akce s tlačítkovým mobilem i pro variantu Samsung S6 edge

123...
Ďalšie informácie

Zachyťte netradičné sférické zábery s kamerou Samsung Gear 360

Vek virtuálnej reality je tu a s ním dostupná 360° kamera spoločnosti Samsung, ktorá vám umožní zachytiť netradičné sférické zábery - Samsung Gear 360. Nevadí jej prach a ani kvapky vody a zároveň vyhotovuje skvelé zábery v niekoľkých režimoch vrátane režimu jednej šošovky. Doplňte svoju Samsung Gear VR súpravu posledným kúskom skladačky.

Čítačka odtlačkov prstov

Zabezpečenie vašich dát vnútri inteligentného telefónu či tabletu je veľmi dôležité. Klasické heslo nie je veľmi pohodlné a čítačka odtlačkov prstov víťazí na plnej čiare.

Bezdrôtové nabíjanie

Využitie bezdrôtového nabíjania je nesmierne pohodlné a v posledných mesiacoch zažíva veľký rozmach. Potrebné príslušenstvo je možné zakúpiť už k pomerne veľkému sortimentu inteligentných telefónov.

Gorilla Glass

Inteligentné telefóny a tablety majú stále väčšiu a väčšiu obrazovku. O jej 100 % kondícii sa stará ochranné sklíčko známe ako Gorilla Glass.

MicroUSB OTG

Keď je telefón alebo tablet vybavený portom MicroUSB OTG, okrem nabíjania na seba môže vziať ďalšie role - napríklad zvládne pripojiť myš, klávesnicu či pamäťové zariadenie.

NFC

O technológii NFC je počuť čím ďalej tým častejšie a podporuje ju už množstvo nových inteligentných telefónov a tabletov. NFC, čiže Near Field Communication (voľne preložené „Blízke komunikačné pole“) je nový štandard bezdrôtovej komunikácie na krátke vzdialenosti.

LTE

Vysokorýchlostný internet štvrtej generácie je konečne všade okolo nás a prináša rapídne zvýšenie prenosovej rýchlosti. Prítomnosť LTE modulu budete kvitovať v každom zariadení.

Recenzie Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S6 edge (SM-G925F) 32 GB Black Sapphire
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií