SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white

Zobraziť katalóg
SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white
Zabezpečovací systém – SET 10 – Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white - ZADARMO. Základný set moderného a spoľahlivého alarmu Ajax je navyše doplnený o ďalší diaľkový ovládač SpaceControl. Biela farba.
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AJAX23_031 Produktové číslo:  AJAXSET10_WH Stránky výrobcu
SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white 521,34 € Momentálne nedostupné

SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white

Ajax StarterKit SET 10 predstavuje praktickú základnú súpravu moderného a spoľahlivého alarmu. Zahŕňa centrálnu jednotku (hub), PIR detektor pohybu MotionProtect, detektor otvorenia okien a dverí DoorProtect a kľúčenku s tiesňovým tlačidlom SpaceControl. K tomu všetkému obdržíte ešte jeden ovládač (kľúčenku) na obsluhu alarmu zadarmo. Všetky zariadenia Ajax môžete obsluhovať jednoduchov bezplatnej aplikácii Ajax na mobilné telefóny s operačnými systémami Android aj iOS. Kedykoľvek dôjde k alarmu, ste ihneď informovaní do mobilnej aplikácie Ajax.

Kľúčové vlastnosti zabezpečovacieho systému Ajax StarterKit SET 10 – biely

  • Ľahko rozšíriteľná základná súprava alarmu Ajax s jedným ovládačom zadarmo
  • Jednoduchá a spoľahlivá bezdrôtová prevádzka na proprietárnom protokole Jeweler
  • Hub zabezpečovacieho systému Ajax StarterKit SET 10 dokáže obslúžiť až 100 zariadení v 9 skupinách
  • PIR detektor pohybu MotionProtect rozpoznáva rozdiel medzi domácimi zvieratami a ľuďmi a zabraňuje tak falošným poplachom
  • Magnetický poplachový kontakt DoorProtect ohlási pri nečakanom otvorení okien či dverí
  • Bezdrôtový ovládač SpaceControl slúži na obsluhu alarmu a prípadnú aktiváciu tichého poplachu
  • Zabezpečovací systém Ajax StarterKit SET 10 sa ľahko inštaluje a má dlhú výdrž batérií
  • Inštaláciu je možné vykonať aj bez vŕtania do steny

Centrálna jednotka (hub)

Srdcom celej bezdrôtovej sady je hub, ktorý prijíma signály od ostatných zariadení a analyzuje ich správy. Následne tiež zaisťuje spojenie so zabezpečovacou službou a zasielanie upozornení na váš mobil. Hub dokáže obslúžiť až 100 detektorov a zariadení Ajax, takže sa vôbec nemusíte báť o rozšíriteľnosť. Svoje zariadenia môžete navyše ľahko rozčleniť do 9-nezávislých podskupín. Nakomunikáciu medzi zariadeniami sady je využívaná vlastná technológia Jeweler, ktorá je rezistentná voči rušeniu a pri problémoch automaticky prelaďuje na voľné pásmo. Prednosťou hubu je tiež fakt, že má vstavaný akumulátor, s ktorým zaistíte napájanie systému pri výpadku prúdu až počas 15 hodín.

Vnútorný poplachový detektor pohybu MotionProtect

PIR detektor pohybu MotionProtect dokáže efektívne snímať pohyb v priestore a prispôsobovať svoju pohyblivosť a presnosť. Vďaka tomu rozpozná rozdiel medzi človekom a domácim zvieraťom a zabráni tak falošným poplachom. Funguje bez problémov v chladnom aj horúcom počasí. Vďaka predinštalovanej batérii dokáže pracovať až 5 rokov. Určený je na použitie v interiéri.

Magnetický poplachový kontakt DoorProtect proti narušeniu okien a dverí

Detektor DoorProtect vás informuje pri otvorení dverí a okien a pri pokuse narušenia kľudového stavu. Ľahko ho namontujete na akékoľvek dvere aj okná a prispôsobíte konkrétnu inštaláciu. Zariadenie sa totiž skladá z dvoch častí – detektora a magnetu. V balení potom nájdete hneď dva magnety, väčšie slúžia na inštaláciu až do vzdialenosti 2 cm a menšie do 1 cm. Detektor dokáže pracovaťaž 7 rokov z predinštalovanej batérie a určený je na použitie v interiéri.

Bezdrôtový ovládač

Bezdrôtový ovládač SpaceControl vám sprostredkuje prirodzené ovládanie zabezpečovacieho systému stlačením jediného tlačidla. Máte s ním nástroj na plné či čiastočné zabezpečenie systému a na krízové situácie obsahuje tiesňové tlačidlo na tichý poplach. Ovládač má kompaktné rozmery a je dostatočne odolný, takže ho môžete jednoducho prirobiť na kľúče a mať nástroj na obsluhuzabezpečenia stále pri sebe. Druhý ovládač zo sady potom môžete dať niekomu z rodiny alebo napríklad zamestnancovi vo firme.

Obsah balenia:  
1× Ajax hub – centrálna jednotka (vrátane držiaka SmartBracket a príslušenstva) 
1× Ajax DoorProtect (vrátane držiaka SmartBracket a batérií) 
1× Ajax MotionProtect (vrátane držiaka SmartBracket a batérií) 
2× Ajax SpaceControl

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Pripojenie

Protokol
Jeweller Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SET Ajax StarterKit white + Ajax SpaceControl white.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií