AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Kopačky – lisokolíky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
EU
40
46
-
Mondo point
255 mm
300 mm
-
Farba
Biela
(1)
Modrá
(1)
Oranžová
(2)
Najnovšie objednávky

Kopačky sú základným nástrojom každého futbalistu. Ich dizajn a vlastnosti môžu mať významný vplyv na výkon hráča na ihrisku. Lisokolíky tvoria špeciálnu kategóriu kopačiek, ktorá ponúka určité výhody pri hre a samozrejme pohodlie. Pozrite sa, čo ďalšie táto športová obuv ponúka. 

Pokračovať

Čo sú kopačky lisokolíky?

Kopačky lisokolíky patria medzi novší typ kopačiek. Názov „lisokolíky“ odkazuje na typ podošvy kopačiek. Tieto športové topánky majú množstvo menších kolíkov rozmiestnených po celej ploche podrážky, čo hráčovi poskytuje väčšiu stabilitu a rovnomernejšie rozloženie tlaku pri kontakte s povrchom ihriska. Tento typ kopačiek je ideálny na umelé povrchy, kde môžu byť tradičné kolíky príliš agresívne.

Ako vybrať najlepšie kopačky? Lisokolíky vám musia predovšetkým presne sedieť

Či už ste začiatočník, alebo skúsený futbalista, kopačky lisokolíky pre vás môžu byť skvelou voľbou. Ponúkajú skvelý kompromis medzi výkonom a ochranou. Pri výbere kopačiek sa vždy uistite, že máte správnu veľkosť, aby ste si mohli byť istí maximálnym pohodlím a výkonom na ihrisku. Ak vám záleží aj na estetike, lisokolíky sú k dispozícii v niekoľkých farebných dizajnoch. Môžete si teda vybrať také, ktoré vám budú ladiť k futbalovému dresu.

  • Veľkosť kopačiek je uvedená podľa tabuliek EU, UK aj US. Kopačky by mali byť priliehavé, ale nemali by vás nikde tlačiť. Prsty by mali mať malý priestor na pohyb, zatiaľ čo päty musia byť v kopačke pevne usadené na mieste.
  • Mondopoint v mm vyjadruje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou tohto merania môžete presnejšie určiť správnu veľkosť.

Ak vás mondopoint zaujal, môžete si o tejto metóde merania veľkosti obuvi prečítať v našom článku.

Ako sa starať o kopačky lisokolíky alebo čo robiť po ich zakúpení?

Keď si zaobstaráte nové kopačky, je možné, že vám nebudú hneď sedieť. Po zakúpení lisokolíky obujte, nastriekajte sprejom na zmäkčenie kože alebo mazivom na kožu a choďte sa v nich prejsť. Obuv sa vďaka tomu začne pomaly rozťahovať, vďaka čomu docielite to, že vám kopačky lisokolíky na nohu dokonale sadnú.

i

Nie ste si istí, či sú pre vás kopačky lisokolíky tie pravé? Nevadí. Poradíme vám, ako správne kopačky vybrať.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Puma Ultra Match MxSG oranžová/biela - Kopačky Varianty
Puma Ultra Match MxSG oranžová/biela
Kopačky lisokolíky, na mäkký prírodný (SG) povrch, nízke vyhotovenie, biela a oranžová farba
Od  77,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma3681nad
Puma Future Match MxSG modrá/oranžová - Kopačky Varianty
Puma Future Match MxSG modrá/oranžová
Kopačky lisokolíky, na mäkký prírodný (SG) povrch, nízke vyhotovenie, modrá a oranžová farba
78,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTpuma3620nad
fotbalPravidlá futbalu Futbal je u nás veľmi populárnym športom a nesie so sebou samozrejme niekoľko pravidiel. Tieto pravidlá musí dodržiavať každý oficiálny zápas, ale nič vám nebráni sa nimi riadiť, aj keď nehráte prvú ligu. Pravidlá veľkého futbalu sme pre vás zhrnuli do prehľadného...
Kopačky sú zásadné, ak to myslíte s futbalom vážne. V našom sprievodcovi vám poradíme, ako kopačky vybrať, aké existujú ich druhy a na aký typ sa zamerať v závislosti na vašich potrebách.
Očakávané majstrovstvá Európy vo futbale 2020, ktoré sa mali uskutočniť od 12. júna do 12. júla po celej Európe sa posúvajú na podobný termín na začiatku leta 2021. To už snáď bude zákerný koronavírus preč. Ako sú vlastne vyžrebované skupiny?
sportMondopoint: Ako zistiť veľkosť topánok? Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.
Viac článkov

Kopačky – lisokolíky

V kategórii Kopačky – lisokolíky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Kopačky – lisokolíky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kopačky – lisokolíky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie kopačky – lisokolíky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kopačky – lisokolíky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kopačky – lisokolíky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií