CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black

Zobraziť katalóg
CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, ochrana proti bočnému nárazu, snímateľný (prateľný) poťah a s pultíkom, inštalácia v smere jazdy, upevnenie pomocou ISOFIX, BESIP skupina I, skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), zabezpečenie dieťaťa zaisťuje bezpečnostný pás automobilu, hmotnosť 6.75kg, farba čierna pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, autosedačka je bezpečnostná skupina I, skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), dieťa zaisťuje bezpečnostný pás automobilu, inštalácia v smere jazdy, ochrana proti bočnému nárazu, snímateľný (prateľný) poťah a s pultíkom, hmotnosť 6.75kg, farba čierna
Kód:  BABY3184 Produktové číslo:  4058511135762 Stránky výrobcu
CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black Predaj skončil

CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black

Autosedačka CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black Vlastnosti/technológia

Autosedačka nesmie chýbať vo výbave nikoho, kto v aute cestuje s dieťaťom s hmotnosťou do 36 kg a výškou do 150 cm. Táto od značky Cybex bude vhodná pre dieťa s hmotnosťou 9-36 kg. Ukotvenie v automobile prebieha pomocou obľúbeného systému ISOFIX, ktorého základňa je súčasťou produktu. Následné zafixovanie dieťaťa v autosedačke prebieha za pomoci bezpečnostného pásu automobilu. Detská sedačka do auta CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black je orientovaná v smere jazdy, takže na dieťa pohodlne dovidíte aj z predných sedadiel. Bočné vystuženie slúži predovšetkým ako ochrana pri bočnej zrážke. Myslelo sa tiež na ľahké čistenie autosedačky, snímateľný poťah možno jednoducho vyprať. Integrovaný nastaviteľný pult sa postará o to, že zaistenie dieťaťa v sedačke do auta bude jednoduché, rýchle a hlavne spoľahlivé. Tento systém sa podobá nafúknutému airbagu a v prípade nehody pomáha výrazne redukovať silu nárazu.

Zásadné vlastnosti autosedačky CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black

  • Autosedačka Cybex pre deti s hmotnosťou 9-36 kg
  • Označenie: skupina I, skupina II a skupina III
  • Prichytenie prostredníctvom systému ISOFIX, ktorý je súčasťou výrobku
  • Zabezpečenie dieťaťa v sedačke zaistí bezpečnostný pás automobilu
  • Bočné výstuže zaistia vyššiu ochranu
  • Sedačka do auta Cybex má snímateľný poťah
  • S nastaviteľným bezpečnostným pultíkom
  • Jej farba je čierna
  • Hmotnosť autosedačky Cybex: 6,75 kg

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
6,75 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!

Vlastnosti

Upevnenie sedačky
Isofix Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana proti bočnému nárazu, Snímateľný poťah Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CYBEX Pallas M-fix SL Pure Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií