AD květen univerzal Alzaboxy

Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle)

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle)
Hra na konzolu
Kód:  MX196b3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle) Predaj skončil

Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle)

Kompletná sada nové hudobné herné série od vývojárskeho štúdia Activision, v ktorom si novo môžete zahrať okrem gitary aj na na bicie a zaspievať si.Hra so sebou opäť prináša hity klasických i moderných rockových kapiel medzi ktorými sú aj také hviezdy ako Linkin Park, The Eagles, Sublime alebo Van Halen.Hra má podtitulok World Tour a to nie náhodou.V novom on-line móde si to to totiž môžu rozdať dve skupiny z opačných koncov sveta.Jednej hry sa môže zúčastniť až osem hráčov, čo už je poriadny nárez.Guitar Hero World Tour prináša viac spôsobov, ako hrať, než kedy predtým.Virtuálne hudobníci môžu žiť vo svojej rock-and-rollové predstave pri hraní buď na samostatný nástroj, alebo na ľubovoľnú kombináciu nástrojov, a to všetko ako doplnok k celkovým skúsenostiam kapely.Hra prináša aj celkom nové Hudobné štúdio, kde si za pomocou stovky nástrojov môže zložiť vlastný hudobný hit, ktorý potom môže sám hrať v hre alebo sa oň podeliť s priateľmi prostredníctvom online Guitar Hero Tunes, kde si ich vaši priatelia budú môcť stiahnuť a sami si ich zahrať.

Táto predajná verzia obsahuje okrem hry Guitar Hero World Tour aj gitaru, ktorá má novo navrhnuté ovládanie, ktoré lepšie reauguje na hráčovi usmernenia, ďalej potom mikrofón, dky ktorému si budete môcť pekne od pľúc zaspievať av neposlednom rade sú to úžasné elektronické bicie.V balení nájdete tri podložky bubna, dva cimbal a basový kopák.

Základné charakteristiky hry:
Hity známych kapiel ako Linkin Park, The Eagles, Sublime alebo Van Halen
Nový on-line mód až pre 8 hráčov
Nové hudobné štúdio pre vytváranie vlastných skladieb
Zdieľanie skladieb cez Guitar Hero Tunes

Poznámka:
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Guitar Hero: World Tour + Kytara + Mikrofon + Bubny (Super World Tour Bundle).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií