Alza Dny květen 2. týden Alzaboxy

Knowledge is Power – PS4

Zobraziť katalóg
Knowledge is Power – PS4
4,7 13 hodnotení
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – chopte sa svojho inteligentného telefónu a porazte svojich priateľov pomocou správnych odpovedí na kvízové otázky
Kód:  MSX438 Produktové číslo:  PS719951568 Stránky výrobcu

Knowledge is Power – PS4

Knowledge is Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vybojuj si slávu v oslnivej vedomostnej súťaži z rozširujúcej sa ponuky PlayLink.

Knowledge is Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vyber si jednu z ôsmich postáv, a potom vstúp do Pyramid of Knowledge, kde budeš až s piatimi kamarátmi odpovedať na najrôznejšie otázky v snahe čo najrýchlejšie vyšplhať na samotný vrchol.

Knowledge is Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Pokorte konkurenciu

Vďaka výzvam na dotykovej obrazovke, možnosti spolupracovať proti spoločným rivalom a rýchlemu veľkému finále máš cestu k súťažnej sláve vo svojich rukách.

Knowledge is Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nemilosrdný a cynický pašerák Joel

Či už si vyberieš Hotdog Guya, Glam Wizarda, Cowgirl alebo niektorú z ďalších bláznivých postáv, tvojou úlohou bude poraziť kamarátov rýchlym zodpovedaním otázok. Potrebuješ výhodu? Spomaľ kamarátov pomocou Power Play a donúť ich prebiť sa ľadom alebo zotrieť Marast a predĺž tak ich reakčnú dobu.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Logický Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!

Žáner

Žáner
Logický Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
PS4 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Exkluzivita
Playstation 4 Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5, PlayStation 4 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
6 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky detské hry na PlayStation 5
» Všetky logické hry na PlayStation 5
» Všetky logické hry na PlayStation 4
» Všetky detské hry na PlayStation 4
» Všetky videohry pre deti
» Všetky logické videohry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zaujimalo by ma ci vyjde aj v sk alebo cz jazykovej mutacii. dakujem za kazdy postreh a info. zvazujem nad tym pre deti ako nahradu za buzza.

Dobrý den, nelze připojit jeden mobil. Zkoušeli jsme různé připojení, přes hotspot, IP adresu, zkoušeli jsme vypnout, zapnout, odinstalovat, nainstalovat aplikaci. Prostě ten jeden jediný mobil připojit nejde. Je to iPhone 14. Děkuji za radu.

Dobrý den, jak to prosím je s tou češtinou? připadám si trochu natvrdle, ale u poloviny odpovědí píšete, že čeština se dá nastavit po aktualizaci, u poloviny, že má pouze anglickou lokaci. P okud si u Vás hru koupím, tu, kterou máte právě skladem, bude na ní čeština po aktualizaci nebo nebude? Moc děkuji za Vaši odpověď. Přeji krásný den.

Dobrý den, prosím, lze tato hra hrát on-line na dálku s jinými a více uživateli nebo je nutné být pouze v jedné místnosti? Děkuji.

Dobrý den, je tato hra co je teď na skladě i v českém jazyce? Děkuji za odpověď. Jednou se píše, že není pak ,že ano tak netuším.

Dobrý den, pokaždé na dotazy, zda je hra v češtině, odpovídáte jinak. Mohli byste prosím sjednotit odpověď? JE TATI HRA V ČEŠTINĚ NEBO NE? Děkuji

dobry den, mam dotaz jestli je hra v cestine?

Dobrý deň, obsahuje teda hra češtinu či nie?

Dobrý den, je tato hra již i v českém jazyce tedy prosím?

Bude hra fungovat i na ps5?

12
Diskusia a poradňa k Knowledge is Power – PS4
Príslušenstvo pre Knowledge is Power – PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Knowledge is Power - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Knowledge is Power - PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Knowledge is Power - PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Knowledge is Power - PS4.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií