Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Súpravy hrncov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vnútorného povrchu
Nepriľnavý
(51)
Nepriľnavý mramor
(18)
Keramický
(11)
Smaltovaný
(17)
Nerezový
(89)
S prímesou titánu
(13)
Počet kusov v súprave
3 ks
20 ks
-
Najnovšie objednávky

Kvalitný riad je základom úspešného a efektívneho varenia. Dobrý hrniec vydrží dlhé roky a ušetrí váš čas aj energiu. Pri výbere sady hrncov je potrebné brať do úvahy nielen cenu, ale aj kvalitu materiálu, z ktorého sú hrnce vyrobené a typ sporáka, na ktorom varíte. Sada hrncov zvyčajne obsahuje kastróly, hrnce, rajnice a niekedy je súčasťou súpravy hrncov aj panvica, samozrejmosťou sú pokrievky. Na čo sa pri výbere sady hrncov zamerať?

Pokračovať

Aké základné parametre má sada hrncov?

Aby zakúpená sada hrncov spĺňala všetky vaše očakávania, venujte pozornosť parametrom, ktoré vám pomôžu s výberom. Medzi najdôležitejšie patrí materiál, z ktorého je súprava hrncov vyrobená a typ riadu, z ktorého sa skladá. Pomôžeme vám zorientovať sa v ponuke.

Ktoré typy riadu môže sada hrncov obsahovať a ako sa medzi sebou líšia?

Sada hrncov je ekonomicky výhodný variant, ako získať potrebný riad, navyše v zhodnom dizajne. Obvykle obsahuje hrnce s rôznymi veľkosťami a často sú jej súčasťou kastróly alebo súprava hrncov. Pri výbere je preto dôležité zhodnotiť, ktorý riad potrebujete.

  • Rajnica je ideálna na omáčky alebo ohrievanie menších porcií. Máva jednu rukoväť a často je vybavená lievikom.
  • Kastról je nižší, má však širšiu základňu – vhodný na varenie zemiakov, zeleniny, príloh a pod.
  • Hrniec pri rovnakej šírke býva vyšší než kastról, zvyčajne sa zmestí aj na menšiu platničku, ale na dostatočné prehriatie obsahu treba pokrm miešať. Hodí sa na polievky, varenie mäsa a pod.
  • Vysoký hrniec sa najčastejšie používa na varenie cestovín, niektoré modely mávajú aj špeciálne vložku na špagety.
  • Mliekovar je špeciálne určený na varenie a ohrievanie mlieka, čokolády, omáčok alebo pudingov. Spravidla má dvojstennú konštrukciu, do ktorej sa naleje voda, varenie teda prebieha ako vo vodnom kúpeli. Ohrievané pokrmy sa tak nepripália.

Ako rozpoznať hrniec od kastróla? Hrniec má väčšiu výšku než polomer, zatiaľ čo kastról má výšku nižšiu než polomer (merané pri hornom okraji nádoby).

Kvalitná sada hrncov sa spozná podľa materiálov a vlastností dna

Pri sade hrncov je najdôležitejším parametrom kvality schopnosť viesť teplo. Odvíja sa od použitých materiálov, hrúbky stien a dna. Zvolené kovy tiež ovplyvňujú možnosť použitia hrncov na rôznych typoch sporákov, napríklad na varenie na indukčnej doske musí dno obsahovať vysoký obsah železa.

  • Schopnosť viesť teplo je kritériom na kvalitný riad. Platí, že čím silnejšia stena alebo dno, tým väčšia udržateľnosť tepla.
  • Materiál disku/dna má vplyv na typ sporáka, na ktorý sa hodia hrncové súpravy.

Sada hrncov ba sa mala vyberať s ohľadom na typ sporáku

Pokiaľ vlastníte indukčný sporák, nie každá sada hrncov je naň použiteľná. Zásadným parametrom je materiál dna hrnca, ktorý musí obsahovať železo. Na ostatné typy ohrevu možno použiť aj kuchynské sady hrncov, ktoré na indukciu vhodné nie sú. Rozlišujeme buď sendvičové dno alebo kapsľové dno.

  • Sada hrncov na indukciu obsahuje feromagnetické dno (s vysokým obsahom železa) a ideálne silnú vrstvu hliníka na rýchly rozvod tepla. Táto súprava hrncov sa dá však použiť aj na varenie na ostatných typoch sporákov (plynové, elektrické, sklokeramické).

i

Na ostatné typy ohrevu nie je nevyhnutný vysoký obsah železa v dne riadu. Vhodná môže byť tak každá hrncová súprava, ktorá spĺňa vaše ďalšie požiadavky.

Sada hrncov so sendvičovým dnom

Základ hrnca tvorí hliníkový disk, ktorý je privarený ku dnu hrnca. Hliník rýchlo kumuluje a rozvádza teplo. Na disk sa následne pod veľkým tlakom a vysokou teplotou pripevní ďalší disk z nehrdzavejúcej ocele s vyšším obsahom železa. Takéto dno sa nazýva sendvičové, vzniká spojením viacerých vrstiev materiálov.

  • Vhodné predovšetkým na plynové sporáky, kde dochádza k rýchlemu nárastu teploty.
  • Vďaka disku s vysokým obsahom železa možno hrncové súpravy použiť aj na indukčných varných doskách.
  • Ideálne na časté použitie a veľkú záťaž.

Sada hrncov s kapsľovým dnom

Základ tvorí hliníkový disk menšieho priemeru, ktorý je uzavretý v puzdre (kapsule). Puzdro je vyplnené vákuom a je pripevnené ku spodu hrnca. Pokiaľ pridáme ďalší disk z nehrdzavejúcej ocele k hliníkovému, vznikne tzv. kapsľové sendvičové dno.

  • Kapsľové dno je vhodné na varenie na elektrike a sklokeramike.
  • Ak dno obsahuje disk zo železa, súprava hrncov je vhodná aj na indukčné variče.
  • Môže sa v prípade menej kvalitného vyhotovenia deformovať.

Z akého materiálu môže byť sada hrncov vyrobená

Materiály na výrobu riadu sa vyznačujú vysokou odolnosťou a dobrou akumuláciou a distribúciou tepla. Kov, alebo ich zliatina, z ktorého je sada hrncov vyrobená, môže byť doplnený vnútornou a vonkajšou vrstvou z odlišného materiálu, ktorý má odlišné vlastnosti, napríklad je nepriľnavý.

  1. Nehrdzavejúca oceľ je najčastejšie používaný odolný materiál s dlhou životnosťou a ľahkou údržbou.
  2. Oceľ bez ochrany proti korózii je cenovo dostupnejšia, býva z vonkajšej aj vnútornej strany opatrená ďalším povrchom (najčastejšie smaltom).
  3. Liatina sa vyznačuje veľkou hmotnosťou a dobre udržuje naakumulované teplo. Liatinová súprava hrncov je veľmi odolná.
  4. Hliník (lisovaný hliník) je ľahký materiál, ktorý dobre vedie teplo. Na vnútorný a vonkajší povrch sa používajú ďalšie materiály.
  5. Liaty hliník sa vyznačuje dokonale rovnomerným rozvodom tepla a oproti lisovanému variantu je odolnejší.
  6. Meď predstavuje špičkový vodič tepla s dlhou životnosťou. Vždy musí byť vnútorná strana vybavená odlišným povrchom. Nevýhodou medených hrncov je vyššia cena a náročnosť údržby.

Súprava hrncov a ich vnútorný povrch

Kvalita vnútorného povrchu je veľmi dôležitá, pretože prichádza do priameho kontaktu s jedlom. Ovplyvňuje ako životnosť hrnca, tak aj jednoduchosť jeho čistenia. Obvyklým materiálom je nehrdzavejúca oceľ, ale súprava hrncov môže mať vnútornú vrstvu taktiež zo smaltu alebo moderného nepriľnavého materiálu.

  • Nehrdzavejúca oceľ je materiál odolný proti korózii s dlhou životnosťou a ľahkou údržbou. Dobre vedie teplo, je odolný voči pachom aj mechanickému poškriabaniu. Kvalitu nerezového hrnca možno posúdiť podľa hrúbky steny (čím silnejšia, tým lepšie), sily dna a tiež podľa hmotnosti. Čím vyššia hmotnosť, tým je riad kvalitnejší.
  • Smalt sa dlhodobo používa na výrobu hrncov. Je veľmi odolný voči vysokým aj nízkym teplotám a dobre uchováva teplo. Daňou za to je, oproti oceli, menšia odolnosť voči nárazom a poškriabaniu. Vzniká tak, že sa pri vysokej teplote na hrnce natavuje sklovitý povlak.
  • Nepriľnavý nazývaný tiež antiadhézny povrch, je moderný materiál, ktorý v mnohom uľahčí vašu prácu v kuchyni, pretože sa na ňom pokrmy nepripaľujú. Tieto povrchy dokážu byť aj nečakane odolné a veľmi ľahko sa čistia. Umožňujú pripraviť jedlo s minimálnym množstvom tuku, sú preto vhodné na zdravé varenie.
  • Keramický je odolný povrch voči mechanickému poškodeniu, časom však stráca nepriľnavé vlastnosti, v súčasnej dobe je skôr na ústupe.

i

Ako spoznáte kvalitu nerezovej ocele?

Najvyššia kvalita nerezovej ocele má označenia 18/8, 18/10, 18/12, čím vyššie číslo, tým vyššia kvalita. Tieto čísla vyjadrujú percentuálny obsah chrómu a niklu v oceli, napr. nerezová oceľ 18/10 znamená, že oceľ obsahuje 18 % chrómu a 10 % niklu.

Vonkajší povrch sady hrncov

Materiál vonkajšieho povrchu chráni hrniec pred poškodením. Najčastejšie ide o nehrdzavejúcu oceľ, ale vyberať môžete aj z ďalších kovov a zliatin. Okrem zaistenia fyzickej odolnosti môže byť vonkajší plášť zaujímavým dizajnovým prvkom sady hrncov.

  1. Nerezová oceľ je jednoduchá na údržbu, hrniec možno umývať v umývačke. Vzhľadom na vysokú odolnosť si súprava hrncov z nerezovej ocele dlho zachová svoj pôvodný vzhľad.
  2. Smalt je tradičný, cenovo dostupný materiál vysokej kvality. Dodáva hrncom tradičný vzhľad.
  3. Nepriľnavý povrch sa veľmi ľahko sa čistí, na povrchu sa vďaka jeho vlastnostiam toľko neusádzajú nečistoty. Zároveň ho možno umývať v umývačke.
  4. Hliník (lakovaný) sa používa vo forme vysoko odolnej vrstvy, ktorá je vytvorená riadenou oxidáciou hliníka. Zvyčajne je lakovaný, takže súprava hrncov môže byť v rozličných farbách.

Aké úchyty môžu súpravy hrncov obsahovať?

Rukoväte alebo uchá sú neoddeliteľnou súčasťou súpravy hrncov a umožňujú nám manipulovať aj s hrncom, ktorý je horúci. Sada hrncov zvyčajne obsahuje rovnaké riešenie pri všetkom riade, ktoré je súčasťou setu.

  • Odnímateľná rukoväť je veľmi skladné riešenie pri ukladaní v kuchyni. Po odobratí rukoväte možno použiť do rúry, v niektorých prípadoch nahradí pekáč alebo formu na pečenie, pripravené jedlo možno servírovať priamo na stôl. Súčasne aj umývanie v umývačke je ľahšie.
  • Pevné ucha sú vyrobené najčastejšie z dutej ocele alebo z plastu. Výhodou plastu je, že menej vedie teplo a manipulácia s hrncom je tak pohodlnejšia, avšak hrniec potom nemožno použiť v rúre.

Lacné sady hrncov, ktoré máme v ponuke, vám ušetria pár eur. Varenie pre vašich stravníkov tak bude obohatené o dobrý pocit z výhodnej kúpy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Súprava riadu - 12 ks, súprava obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20, 24cm a hrniec 22cm so sklenenými pokrievkami, panvicu 24 a 28cm, materiál nerezová oceľ, vnútorný nepriľnavý povrch panvíc Titanium 2×, indikátor teploty Thermo-Signal, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina, vhodné do rúry (bez pokrievky), vhodné do umývačky
187,90 €

2.
Súprava riadu - 12 ks, súprava obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, hrniec 22cm, sklenené pokrievky, panvicu 24 a 28cm, materiál nerezová oceľ, vnútorný nepriľnavý povrch panvíc Titanium, indikátor teploty Thermo-Signal, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina, hladinové značky, pevné nitované rukoväte, vhodné do rúry (bez pokrievky), vhodné do umývačky
183,90 €

3.
Súprava riadu – 10 ks, sada obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, vysoký hrniec 22cm, sklenené pokrievky, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch antikorový, vhodné do rúry
118,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
192 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 215×
Tefal Sada riadu 6 ks Duetto+ G719S674
Súprava riadu 6ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy, klasický a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry,
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN18
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 215×
Tefal Sada riadu 10 ks Duetto+ G732SA55
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy, panvica a vysoký hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry,
146,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN057
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 10×
TESCOMA Súprava riadu AMBITION, 10 ks
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový,
Zľavnené -27 %
151,90 € 208,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESAM001
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 11×
TESCOMA Súprava hrncov HOME PROFI 13 ks 725013.00
Súprava riadu 13ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy, vysoký hrniec a mliekovar, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry,
239,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS126
4,7 215×
Tefal Sada riadu 10 ks Duetto + G719SA74
Súprava riadu – 10 ks, sada obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, vysoký hrniec 22cm, sklenené pokrievky, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch antikorový, vhodné do rúry
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN125
4,7 215×
Tefal Sada riadu 7 ks Duetto+ G719S734
Súprava riadu – 7 ks, sada obsahuje rajnicu 16cm, kastról 16, 20 a 24cm so sklenenou pokrievkou, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch antikorový, vhodné do rúry
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN214
4,6 14×
TESCOMA Súprava riadu PRESIDENT, 10 ks 780210.00
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový,
203,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESSN001
4,0 14×
TESCOMA Súprava riadu PRESIDENT Stone 8 ks 780310.00
Súprava riadu 8ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nepriľnavý, vhodné do rúry,
178,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESKU737
5,0
TESCOMA Súprava riadu VISION 10 ks 726010.00
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový,
202,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS127
4,2 29×
Blaumann Súprava riadu nehrdzavejúca oceľ 12 ks Gourmet Line BL-1410
Súprava riadu 12ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový,
85,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BLASH619
4,4 24×
Tescoma sada PRESTO 11 dielov
Súprava riadu 11ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový,
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS122
4,5 10×
TESCOMA Súprava hrncov HOME PROFI 9 ks 725009.00
Súprava riadu 9ks, súprava obsahuje typ riadu: hrniec a vysoký hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry,
161,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS125
4,6 34×
Súprava riadu Tefal 12 ks Duetto+ G732SC55
Súprava riadu - 12 ks, súprava obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20, 24cm a hrniec 22cm so sklenenými pokrievkami, panvicu 24 a 28cm, materiál nerezová oceľ, vnútorný nepriľnavý povrch panvíc Titanium 2×, indikátor teploty Thermo-Signal, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina, vhodné do rúry (bez pokrievky), vhodné do umývačky
187,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN247
4,7 45×
TESCOMA Súprava hrncov ULTIMA 10 ks 780610.00
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy a klasický, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový,
207,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETS125a
4,4
BANQUET Súprava riadu z nehrdzavejúcej ocele RONDEL 6 ks
Súprava riadu 6ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, klasický a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový,
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BANSN806
4,1
BANQUET Sada riadu s nepriľnavým povrchom DIAMON Matte Grey, 11 ks
Súprava riadu 11ks, súprava obsahuje typ riadu: rajnica, panvica a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn a sklokeramika, vnútorný povrch nepriľnavý,
141,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: BANSN807
4,1 10×
ORION Sada riadu GRANDE 7 dielov
Súprava riadu 7ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina a halogén, vnútorný povrch nepriľnavý, vhodné do rúry,
71,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORISN168
4,7
BANQUET súprava nerezového riadu SWING Small, 4ks
Súprava riadu 4ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, klasický a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový,
24,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BANSW444
3,7 16×
Tefal sada nerez riadu 12 ks Cook Eat B922SC55
Súprava riadu - 12 ks, súprava obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, hrniec 22cm, sklenené pokrievky, panvicu 24 a 28cm, materiál nerezová oceľ, vnútorný nepriľnavý povrch panvíc Titanium, indikátor teploty Thermo-Signal, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina, hladinové značky, pevné nitované rukoväte, vhodné do rúry (bez pokrievky), vhodné do umývačky
183,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN171
5,0
Tefal Sada riadu 10 ks Virtuoso E492SA26
Súprava riadu – 10ks, súprava obsahuje hrniec 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, vysoký hrniec 22cm, sklenené pokrievky, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nerezová oceľ 18/10, vnútorný povrch z nehrdzavejúcej ocele, vhodné do rúry
168,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN994
4,2 16×
BANQUET Glory A03070
Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: rajnica, súpravy a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový,
51,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VEPSH005
4,2
LAMART LT1177 FLINT, 5 ks
Súprava riadu 5ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nepriľnavý mramor,
53,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LAMSN358
Tefal - Sada nerezového riadu Daily Cook, 10 ks G712SA55 - Súprava riadu Varianty
4,7 62×
Tefal - Sada nerezového riadu Daily Cook, 10 ks G712SA55
Súprava riadu – 10ks, robustný a trvanlivý nerezový riad, sada obsahuje: rajnicu s pokrievkou 16cm, kastróly s pokrievkou 18/20/24cm, vysoký hrniec na cestoviny s pokrievkou 22cm, zosilnené dno na rovnomerný ohrev, sklenenú pokrievka na ľahké sledovanie priebehu prípravy, ergonomické rukoväti pre väčšie pohodlie a bezpečnosť, hladinové značky na ľahké meranie, kompatibilný so všetkými typmi ohrevov vrátane indukcie, vhodný do rúry do 175°C vrátane pokrievky, vhodné do umývačky, záruka 10 rokov
125,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TEFSN274
5,0
SmartCOVER, 8 dielov
Súprava riadu 8ks, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina,
142,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESSH900
ryžovarModerné varenie aj pohodlné upratovanie so značkou Lauben Ak ste zástancami zdravého životného štýlu, čistého dizajnu aj intuitívneho ovládania, nemali by vám uniknúť novinky od spoločnosti Lauben. Tá sa okrem starostlivosti o domácnosť zameriava aj na gastro produkty, vďaka ktorým sa príprava pokrmov aj samotné varenie stáva...
Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a...
V domácej recenzii sme otestovali Remosku Tria. Ako sa tento multifunkčný pomocník osvedčil pri každodennom varení a pečení? Prečítajte si v našej recenzii. 
HrniecParný hrniec – recepty a tipy, ako vybrať Zdravý životný štýl vyžaduje, okrem iného, tiež zdravé spôsoby prípravy pokrmov. Parný hrniec vám pomôže rýchlo, efektívne a pohodlne pripraviť chutné a vyvážené jedlá. Prinášame recepty a tipy na to, ako a prečo vybrať práve parný hrniec!
Varenie na pare je jedným z najzdravších spôsobov prípravy pokrmov. Nielen, že v pripravovanej zelenine pomôže zanechať podstatne väčšie množstvo vitamínov, oproti klasickému vareniu vo vode, ale aj farba a chuť zostávajú oku a chuťovým bunkám lahodiace. V našom článku...
Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a...
Viac článkov Všetky články

Súpravy hrncov

V kategórii Súpravy hrncov máme práve teraz na Alza.sk celkom 193 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné súpravy hrncov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie súpravy hrncov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie súpravy hrncov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii súpravy hrncov recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií