Stellar Blade Stellar Blade

Útok na Titane: Krídla slobody

Zobraziť katalóg
Útok na Titane: Krídla slobody
Hra
Kód:  Hranad0055 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Útok na Titane: Krídla slobody Predaj skončil

Útok na Titane: Krídla slobody

Tato netradičně pojatá hra vás přenese do vize světa, ve které byli lidé prakticky vyhubeni obřími lidožravými titány. Zbytky lidstva přežívají v obrovském městě, které je chráněno trojicí masivních hradeb. Sto let lidé za bezpečnými hradbami žili v klidu, což se však v jednom dni drasticky změní. Útok titánů rozbořil první  hradbu a obyvatelé města se stáhli za další obranný perimetr. V ten okamžik přichází na scénu naši hlavní hrdinové.

Atraktivní bojový systém

Hraj za Erena, Mikasu a Armina, kteří statečně bojují proti gigantickým titánům. K tomu je však nutné se chopit speciálního zařízení Omni-Directional Mobility Gear. Tento plyny poháněný systém vystřelovacích lan umožňuje pohyb vzduchem, což je jediný způsob, jak se dostat titánům na kobylku. O zábavu tedy rozhodně nebude nouze.

Klíčové vlastnosti

  • Ultimátní souboje s titány
  • Díky speciálnímu systému je k dispozici pohyb pomocí vystřelovacích lan a čepelí
  • Dynamické a rychlé souboje
  • Herní adaptace mangy a anime

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Útok na Titane: Krídla slobody Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Attack on Titan: Wings of Freedom . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Attack on Titan: Wings of Freedom . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Attack on Titan: Wings of Freedom . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Támadás a Titánra: A szabadság szárnyai.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií