Doručení zdarma Stellar Blade

Battlefield 3 CZ

Zobraziť katalóg
Battlefield 3 CZ
4,8 12 hodnotení
Hra na PC Multiplayerová FPS akčná hra
Kód:  DGA0021

Battlefield 3 CZ

Pri hraní Battlefield 3 sa ocitnete v úlohe člena elitnej jednotky americkej námornej pechoty, s ktorou zažijete adrenalínové akcie v Paríži, Teheráne či v New Yorku. Vďaka najmodernejšiemu hernému enginu Frostbite 2 ponúkne Battlefield 3 jedinečné grafické spracovanie a vysokú robustnosť s prepracovanými efektmi deštrukcie, dynamickým zvukom a jedinečnými animáciami postáv. Pocítite svištiace guľky a rútiace sa steny, aj explózie, ktoré vás prinútia padnúť k zemi. So všetkými uvedenými prvkami ponúkne bojisko doteraz nepoznanú interakciu a maximálne živé stvárnenie každého okamihu.

Použitá technológia Frostbite 2 posúva spracovanie animácií, nasvietenia, deštrukcie, mieru spracovania a zvuku k novým limitom. Vďaka tomu budete vtiahnutí do okolitého sveta zmyslovo aj fyzicky tak, ako nikdy predtým. Užijete si nárazy dopadajúcich projektilov a výsledky explózií. Zbrane budete využívať v mnohých typoch terénu. Úžasný herný systém zaútočí na vaše herné zmysly a sprostredkuje vám autentické zážitky vojaka na bojisku, doteraz v žánri FPS nepoznané.

Súčasťou Battlefield 3 je tiež široké spektrum bojovej techniky. Celému balíku dominujú nadzvukové vojenské stíhačky a zoznam dopĺňa rozmanitá pozemná, námorná aj vzdušná technika. Nebude chýbať ani podpora multiplayeru až pre 64 hráčov. Bojovať budete v známych, ale nie príliš očakávaných lokáciách USA, Ďalekého východu a Európy. Nebudú chýbať prostredia mestských aglomerácií, stiesnených uličiek, centier veľkomiest aj otvorené priestranstvá, vhodné pre nasadenie techniky. Užijete si vojnu v jej nepoznanej futuristickej podobe.

Určenie:
PC

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Battlefield 3 CZ
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií