Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Alzaboxy

Medal of Honor (2010) Tier1 Edition

Zobraziť katalóg
Medal of Honor (2010) Tier1 Edition
Hra na PC
Kód:  WG216d Produktové číslo:  5030935096750

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medal of Honor (2010) Tier1 Edition Predaj skončil

Medal of Honor (2010) Tier1 Edition

V hre Medal of Honor (2010) Tier1 Edition sa dostanete do nehostinného a brutálneho prostredia Afganistanu, kde odkryjete poslanie elitných amerických vojakov označovaných ako Tier 1 Operator. Jedná sa o elitné jednotky US Army, ktoré vykonávajú úlohy najvyššej priority pod priamym velením nepríliš mediálno propagované National Command Authority. Na pozadí súčasných vojenských operácií demonštruje hra Medal of Honor (2010) Tier1 Edition ich vôli, spôsob myslenia a nekompromisný profesionalitu.

V Medal of Honor (2010) Tier1 Edition sa môžete tešiť na tri rôzne herné režimy. Jedným z nich je Combat Mission (Bojová misia). Jedná sa o herný mód na báze plnenie úloh, kde koaličné sily musia dosiahnuť piatich po sebe nasledujúcich cieľov, zatiaľ čo povstalci usilujú o zastavenie ich postupe. Ďalším je Team Assault, tzv mód typu Team Deathmatch, kde proti sebe bojujú dve strany, ao víťazovi rozhoduje vyšší počet bodov.Nechýba ani režim Sector Control (Kontrola nad sektorom), kde sa súperiace strany snažia o dosiahnutie dominantného postavenia. Úlohou hráčov je udržať strategické body, za čo získavajú body do konečného výsledku zápasu. Multiplayer Medal of Honor je predovšetkým o autentickej a intenzívnu akciu, kde veľkú úlohu hrajú individuálne schopnosti hráčov. K dispozícii budete mať 24 zbraní a stovky kombinácií ich variantov a modifikácií. V multiplayeri si zahráte až sa dvadsiatich štyrmi hráčmi, dvanástich na každej strane. Na zaujímavosti hre iste dodáva aj to, že sú všetky použité mapy inšpirované skutočnými miestami v Afganistane.

V hre Medal of Honor (2010) Tier1 Edition stretnete naozajstnú špičku americkej armády. Uniformu ozbrojených síl USA oblieka cez 2 milióny vojakov, námorníkov a letcov. Z nich spadá približne 50 tisíc pod velenie špeciálnych (nekonvenčných) jednotiek. Členovia tzv Tier 1 sú však postavení ešte vyššie a nezávislejšie ako špičky špeciálnych síl.Ich presný počet je predmetom tajomstva, ale nepresahuje niekoľko stoviek. Sú živými chirurgickými nástrojmi súčasného vedení vojny, skutočnými veľmajstrov aplikácie násilných prostriedkov. Práve touto vojenskú superelitou je nová Medal Of Honor inšpirovaná a vyvinutá v spolupráci s príslušníkmi oddielov Tier 1. Hráč prevezme úlohu týchto výnimočných bojovníkov a využije ich jedinečných bojových schopností v akciách proti nepriateľovi na najnáročnejším a najnebezpečnejším bojisku sveta, ktorým je súčasný Afganistan.

* National Command Authority je ustálenej označenie pre kolektív najvyššieho zákonného velenie ozbrojených síl USA (konkrétne prezident a minister obrany).

Určenie:
PC DVD (od 18 rokov veku)

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medal of Honor (2010) Tier1 Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medal of Honor (2010) Tier1 Edition.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií