Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch
5 1 hodnotení
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – ukončite nadvládu záhad v tomto lucidne-noirovom detektívnom dobrodružstve! Yuma a Shinigami sú skúsenými detektívmi patriacimi pod Svetovú organizáciu detektívov, skupinu riešiacu rôzne prípady. Každý zo skúsených detektívov má svoju nadprirodzenú schopnosť, ktoré sú známe ako forenzné silné stránky. Vďaka týmto schopnostiam sú schopní zhromažďovať fakty a zbierať dôkazy, ktoré by normálny detektív nemal šancu nájsť.
Kód:  NSW1192 Produktové číslo:  045496478841
Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch Predaj skončil

Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Vitajte v Kanai Ward

Vstúpte do sveta tajomstva a záhad v novej akčnej hre Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch s prvkami temnej fantasy a detektívky od talentovaných tvorcov série Danganronpa! Pomôžte Yumovi, detektívovi s amnéziou, rozlúštiť niekoľko nevyriešených prípadov a zastaviť chaos panujúci v meste Kanai Ward. Preskúmajte každý roh tejto atmosférickej adventúry, nájdite kľúčové indície a odhaľte pravdu. Buďte pripravení na zvraty a nečakané momenty v tejto epickej hre plnej tajomstva.

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Korporácia Amaterasu je vám v pätách

Amaterasu Corporation je v Kanai Warde vplyvnou megakorporáciou, ktorá sa snaží udržať kontrolu nad celým okrskom. Organizácia považuje Svetovú detektívnu organizáciu za svojho nepriateľa a tajne v Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch manipuluje s nevyriešenými prípadmi, aby vytvárala falošné fakty alebo zatajovala pravdu. Ich obrovský vplyv im umožňuje stavať prekážky a brániť odhaleniu pravdy, čím sa snažia udržať svoje tajomstvo skryté pred zrakmi ostatných.

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch

Master Detective Archives: RAIN CODE Nintendo Switch – preskúmajte Mystery Labyrinth

Počas vášho vyšetrovania sa ocitnete v oblasti, ktorá vás dovedie k pravde – tzv. Tajomnému bludisku. Vnútri vás čakajú rôzne nástrahy a pasce, ktoré otestujú ako vašu odvahu, tak aj schopnosti riešiť problémy. Musíte sa prebojovať týmto neustále sa meniacim bludiskom a dostať sa k jadru prípadu. Pozor na záhadné tiene, ktoré vám budú chcieť zabrániť v odhalení pravdy. Nenechajte sa zmiasť ich tvrdeniami a použite svoje riešiteľské schopnosti, aby ste preukázali svoju pravdu!

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Fantasy Hotovo!
Herné mechaniky
Krimi Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Fantasy Hotovo!
Herné mechaniky
Krimi Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Nintendo Switch – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Nintendo Switch Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na Nintendo Switch
» Všetky krabicové hry na Nintendo Switch
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Master Detective Archives: RAIN CODE - Nintendo Switch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Master Detective Archives: RAIN CODE - Nintendo Switch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Master Detective Archives: RAIN CODE - Nintendo Switch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Master Detective Archives: RAIN CODE - Nintendo Switch.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií