Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition)

Zobraziť katalóg
PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition)
5 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS367a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition) Predaj skončil

PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition)

Vynikajúca počítačová hra Avatar Vás zavedie do ťažko predstaviteľného sveta kdesi v samotnom vnútri planéty Pandora.Stretnete sa s Na'vi, pôvodnými obyvateľmi tohto sveta a získate možnosť objaviť nové formy života - také, aké ste ešte v žiadnej počítačovej hre nevideli.Po rozhorení konflikte medzi korporácií RDA, vesmírnym obchodníckym konzorciom hľadajúcim cenné zdroje, a Na'vi sa hráči vrhnú do víru bojov o srdce planéty aj osud celej civilizácie.



Ponorte sa hlboko do sveta Jamesa Camerona

Ponorte sa hlboko do neuveriteľného sveta planéty Pandora a pozrite sa na vesmír Jamesa Camerona zo svojej vlastnej perspektívy.



Zapojte sa do masívneho konfliktu medzi dvoma svetmi

Bojujte za seba, RDA alebo Na'vi.Upravte si viac ako 60 zbraní RDA a Na'vi.Zvoľte si svoje zručnosti:20 za každý klan.Prejdite sa vo všetkých vozidlách a na všetkých zvieratách.Zväčšite si bojisko v on-line hre.



Vytvorte si svoju postavu a získajte nové zručnosti

Vytvorte si svoju jedinečnú postavu a prechádzaním neuveriteľného sveta získajte nové zručnosti.



Táto zberateľská edícia obsahuje jedinečnú figúrka Jaka a 6 odomykateľných balíčkov zbraní, z ktorých každý obsahuje 4 zbrane.

\r


\r






//www.gametrailers.com "style =" color:rgb (255, 255, 255); "title =" GameTrailers. com "> Video Games |//www.gametrailers.com/game/james-camerons-avatar-the/11526 "style =" color: rgb (255, 255, 255); "title =" Avatar "> Avatar |//www.gametrailers.com/video/ignite-the-avatar/58683 "style =" color: rgb (255, 255, 255); "title =" Ignite the War Trailer "> Ignite the War Trailer

3px; ">//xbox360.gametrailers.com/"style =" color: rgb (255, 255, 255); "title =" XBox 360 "> XBox 360 |//ps3.gametrailers.com/"style =" color: rgb (255, 255, 255); "title =" PS3 "> Playstation 3 |//Wii.gametrailers.com/"style =" color:

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - James Camerons Avatar: The Game (Collectors Edition).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií