Stellar Blade Stellar Blade

PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition)

Zobraziť katalóg
PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition)
4,7 17 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS479a Produktové číslo:  3307215592441

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition) Predaj skončil

PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition)

Hra Driver: San Francisco je pokračovaním populárnej automobilovej série, z ktorej sa po celom svete predalo viac ako štrnásť miliónov kópií. Prevtelíte sa do úlohy ostrieľaného detektívneho mazáka Johna Tannera a budete sa snažiť vykoreniť zločin v meste nad zátokou. Budete sa môcť prepínať medzi viac ako stovkou oficiálne licencovaných áut, s ktorými si užijete dostatočné množstvo neobyčajných akcií. Vďaka skvelej grafike sa potešíte spracovaním porovnateľným s najlepšími naháňačkami filmových plátien.

Pri jazde zažijete mäkké odpruženie, dlhé šmyky, ostré zákruty a rýchle naháňačky v hustej premávke, ktoré patria medzi tie najintenzívnejšie, aké kedy boli prevedené do sveta videohier. Po brutálnej búračke Tanner zisťuje, že má zvláštnu schopnosť presadnúť si do iného vozidla a zmocniť sa ho. Môžete sa prepínať do silnejších vozov, používať civilné autá na ničenie nepriateľov a dokonca sa tiež zmocňovať automobilov vašich súperov.

Prejdite sa po viac ako 200 kilometroch cestnej siete vedúcej okolo mosta Golden Gate a všetkými ikonickými miestami San Francisca. Prepínajte sa z jedného auta do druhého a ponorte sa do životov ľudí, z ktorých každý má svoj unikátny pohľad na život v meste v obkľúčení. Zaznamenajte svoje najlepšie kúsky a naháňačky v režisérskom režime, ktorý vám umožní vašu jazdu upraviť a podeliť sa o ňu s ostatnými. Preverte svoje vodičské schopnosti v 20 zložitých pretekoch a 80 "výzvach" rozprestrených po celom meste. Vypočujte si viac ako 60 piesní od známych interpretov.

Hra ponúkne aj 9 odlišných, divokých a návykových online režimov, v ktorých môžete byť vďaka funkcii prepínania na niekoľkých miestach súčasne. Svojich priateľov môžete sledovať, narážať do nich a predbiehať pri hre na jedinej obrazovke, aj v režimoch hry po internete.

Zločinecký lord Charles Jericho je na slobode a San Francisco tak musí čeliť veľkej hrozbe. Iba jeden človek sa mu môže postaviť. Iba ten, kto prejazdil ulice stoviek miest a strávil celý svoj život zatváraním zločincov. Pri boji s Jerichom však nie je cesty späť a on vie, že to môže tiež byť jeho posledná jazda. Volá sa John Tanner. A je to vodič - DRIVER.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: PlayStation3
Lokalizácia: anglická
Žáner: pretekárska

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Driver: San Francisco (Essentials-Edition). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Driver: San Francisco (Essentials-Edition). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Driver: San Francisco (Essentials Edition).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií