Doručení zdarma Alzaboxy

PS3 - Star Trek - The Video Game

Zobraziť katalóg
PS3 - Star Trek - The Video Game
Hra na konzolu
Kód:  MS582 Produktové číslo:  3391891968621

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Star Trek - The Video Game

Titul Star Trek - The Video Game vám umožní hrát za dva největší hrdiny historie sci-fi - Kirka a Spocka. To vše v nové kooperativní akci, která dále rozšiřuje svět Star Trek. Děj je zasazen do 23. Století. Svým originálním zpracováním a akčním a bohatým příběhem bezpochyby vtáhne veškeré herní nadšence.

 

Autentický zážitek

  • Seznamte se s hrdiny – Dabing postav zajistily herci filmu Star Trek z roku 2009, včetně Chrise Pinea, jako Kirka a Zachary Quinta, jako Spocka.
  • Originální příběhová linie – Navazuje na události z filmu Star Trek (2009) a pokračuje v cestě skrze nový vesmír v originálním příběhu.
  • Prozkoumávejte - Odhalte nové oblasti na Enterprise a ostatních lodích, prozkoumejte nepoznané sektory po celé galaxii, včetně exotických planet, zrádné džungle, vzdálených vesmírných stanic a dalších lokací.
?
 

Asymetrické kooperační hraní Kirk/Spock

  • Dokonalá kooperace – hra od základů staví na kooperaci dvou diametrálně odlišných herních stylů a jedinečných schopností. Výsledkem je komplexní rozvinutí herní spolupráce se všemi jejími aspekty.
  • Znovuzrození Kirka a Spocka – pouze jediná hra vám umožní zahrát si za dvě nejznámější postavy v historii sci-fi. Osud galaxie závisí pouze vaší spolupráci, takže se na sebe budete muset spolehnout.
 

Oslňující akční dobrodružství

  • Návrat Gornů – Gorni se vrací, aby se představili v roli klasických padouchů série Star Trek, infikují své nepřátele jedem, který může otrávit, způsobit halucinace, a dokonce i zabít. Svými schopnostmi snadno ničí populace, poškozují planety a čerpají jejich zdroje.
  • Herní variabilita – Užijte si stále se měnící herní prostředí seriálu Star Trek. Unášejte nepřátelské bitevní lodě, teleportujte se na pohybující se objekty a plavte v podzemních řekách.
  • Zbraně 23. století – Hra nabízí širokou škálu zbraní a výzbroje, čímž vám umožní vyzkoušet si kompletní arsenál technologií 23. století, včetně unikátních zbraní pro Kirka a Spocka. Díky speciálním dovednostem vaší postavy je každé setkání a výsledek každé situace ovlivněn tím, za koho a jakým způsobem budete hrát.
?

Parametry a specifikace:
Určení: PlayStation 3
Žánr: akční / dobrodružný
Lokalizace: anglická
Hodnocení PEGI: 12+

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Star Trek - The Video Game Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Star Trek - The Video Game. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Star Trek - The Video Game.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií