Doručení zdarma Stellar Blade

Xbox One - Rabbids Invasion

Zobraziť katalóg
Xbox One - Rabbids Invasion
3,2 4 hodnotení
Hra na konzolu - interaktívna animovaná TV show so šialenými Králikmi, v ktorej môžu deti participovať vo viac ako 20 šialene zábavných epizódach formou interaktívnej šou, až pre štyroch hráčov, vyžaduje Kinect
Kód:  MXO172 Produktové číslo:  3307215808788

Xbox One - Rabbids Invasion

Pohybová zábava pre vaše deti

Televízna stanica Nickelodeon si rozmaznáva hneď niekoľko klenotov, ale medzi ten najžiarivejší patrí iste Rabbids Invasion. Hlavných predstaviteľov tohto seriálu tvorí niekoľko ťažko zvládnuteľných králikov s celkom veľkým predkusom a ešte väčšími ušami. V ich koži si vyskúšate hneď 20 epizód, v ktorých sa postupne dostanete k viac ako 400 druhom šialených aktivít.

Hra vyžaduje prítomnosť senzora Kinect , ale za odmenu sa môžete tešiť na precízne snímanie všetkého pohybu a interaktívne výzvy. Súťažiť sa bude treba v zbieraní bodov rýchlymi pohybmi alebo plnenie bžundometru kopírovaním typických králičích tancov. Chýbať nebude ani napodobňovanie králičích zvukov vďaka systému rozpoznávania hlasu. V epizódach môžete tiež hľadať skryté objekty a získavať tak body navyše. Rukami môžete zostreľovať vajcia alebo kopírovať tvary vo výzvach rychlokreslenia.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Detský Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Detský Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox One Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky hry na Xbox ONE pre deti
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky videohry pre deti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox One - Rabbids Invasion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rabbids Invasion - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rabbids Invasion - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rabbids Invasion - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One - Rabbids Invasion.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií