Doručení zdarma AD elektro

Zaklínač 3 Expansion Pass

Zobraziť katalóg
Zaklínač 3 Expansion Pass
5 11 hodnotení
Hra na PC Najlepšie FPS
Kód:  DGA0084

Zaklínač 3 Expansion Pass

Masívne rozšírenie


Rozširujúci kupón pre hru Zaklínač 3: Divoký hon * vám zaistí prístup ku dvojici výpravných dobrodružstiev zasadených do farbistého sveta lovca netvorov Geralta z Rivie. Prídavky dokopy prinášajú 30 hodín hernej doby a množstvo vybavenia, nepriateľov a ďalšieho skvelého obsahu.

Hearts of Stone

Prvý datadisk Hearts of Stone pošle Geralta na desaťhodinové dobrodružstvo do divočiny No Man 's Land a postranných kútov mesta Oxenfurt, kde sa pokúsi splniť úlohu od tajomného Man of Glass. Aby odhalil a vyriešil záhady, bude vraj musieť využiť jeho prefíkanosť a všetku silu.

Blood and Wine

Druhý datadisk Blood and Wine s dvadsaťhodinovou dĺžkou bude zaujímavý tým, že do hry pridá novú oblasť Toussaint. Vezme Geralta do krajiny nepoznamenaných vojnou, kde atmosféra bezstarostného hodovania a rytierskych rituálov zahaľuje pradávne, krvavé tajomstvo.

* Informácie o produkte

* Datadisk Hearts of Stone výdaja v októbri 2015 a datadisk Blood and Wine v prvom štvrťroku 2016

* Ide o herný doplnok, ktorý vyžaduje plnú hru Zaklínač 3: Divoký hon

* Samotná hra nie je súčasťou balenia

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky RPG hry na PC
» Všetky RPG hry

Dobrý den chci se zeptat koupil jsem u vás Hru, PC Zaklínač 3 Expansion Pass ,moje první hra ke stažení dostal sem aktivační Kód jenže nevím kam ho mam dat prosím o návod kam ten Kód mam dat návod u toho nebyl děkuji.

Diskusia a poradňa k Zaklínač 3 Expansion Pass
Príslušenstvo pre Zaklínač 3 Expansion Pass
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií