Doručení zdarma Alzaboxy

Napoleon Total War

Zobraziť katalóg
Napoleon Total War
4,0 1 hodnotení
Hra na PC Strategická hra mapujúca vzostup Napoleona až po jeho pád pri Waterloo
Kód:  DGA0016

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Napoleon Total War

Hra sa zameriava na postavu slávneho francúzskeho vodcu Napoleona, od jeho vzostupu k moci až po porážku pri Waterloo. Kostru hry samozrejme tvorí sólová kampaň, tentokrát rozdelená na tri časti, podstatne kratšie, ako boli misie v predchádzajúcom diele Empire: Total War.

Ako prvý sa pozriete do Talianska počas rokov 1796 - 1797, kedy sa slávny vodca preslávil a namiesto toho, aby odrazil útok rakúsko-uhorskej ríše, jednoducho ju zdecimoval a so všetkou slávou sa potom vrátil do Francúzska. Vaším cieľom tu bude nepriateľa zahnať až tak ďaleko, aby ste mohli vpadnúť do Viedne.

Druhá časť kampane vás vezme na Blízky východ v rokoch 1798 - 1801, kde sa s Napoleonom pokúsite dobyť Alexandriu.

A konečne na záver sa dianie presunie späť do Francúzska, kde sa bude slávny vodca medzi rokmi 1805 - 1812 usilovať o to, aby realizoval svoj sen o dobytí celej Európy. Na jej začiatku bude mať Francúzsko výbornú pozíciu, ale čím viac sa bude rozpínať, tým skôr sa proti nemu zomknú nepriatelia. Napoleonova doba síce dvakrát nevynikala pamätnými bitkami na mori, tvorcovia sa ich napriek tomu rozhodli do hry zaradiť. Veď prečo aj nie, keď si s nimi minulý rok dali takú prácu. Našťastie nepôjde len o priamu kópiu stretov z posledného dielu série - jedna novinka za všetky, lode budete môcť opravovať priamo počas bitky. Finálna úloha hry totiž bude znieť: dobyť celú Európu a nechať svoje vojská pochodovať všetkými hlavnými mestami.

Myslíte si, že to pri Waterloo zvládnete lepšie ako Napoleon?

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky strategické počítačové hry
» Všetky strategické hry
» Všetky hry na stiahnutie
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Napoleon Total War
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií