F124 F124

Zepp Aura na Amazfit Active

Zobraziť katalóg
Zepp Aura na Amazfit Active
Elektronická licencia
Novinka
30 €
-
+
Pridať do zoznamu
Kód:  AMZelAa
Zepp Aura na Amazfit Active 30 € Nie je možné kúpiť samostatne > 5 ks

Zepp Aura na Amazfit Active

Elektronická licencia Zepp Aura

Softvér s umelou inteligenciou pre Amazfit Active

Softvér Zepp Aura využíva umelú inteligenciu na sledovanie spánkových návykov a zaistí vám prístup ku všetkým biometrickým údajom vrátane podrobných údajov o spánku. Na základe nameraných hodnôt vám môže softvér pomôcť vytvoriť lepšiu spánkovú rutinu na zlepšenie celkovej kvality spánku a zlepšenie regenerácie. Dáta získané z vášho zariadenia Amazfit dokáže softvér Zepp Aura presne interpretovať a rozhodnúť o ďalšom správnom postupe na zlepšenie kvality spánku. Zepp Aura dohromady ponúka AI asistenta, Správu o kvalite spánku, Prehľady o spánku, Hudbu pre lepší spánok, Poznatky o spánku a Poznatky o pripravenosti. K dispozícii budete mať AI asistenta, ktorý pre vás vytvára odporúčania na základe histórie spánku, pričom s ním môžete v reálnom čase skonzultovať všetky veci súvisiace so spánkom.

Elektronická licencia Zepp Aura pre Amazfit

Čo ponúka darčeková poukážka Aura?

Zadaním kódu v aplikácii uplatníte poukaz, ktorý vám poskytne nárok na ročné predplatné Zepp Aura. Cena tejto služby je v Európe 29,99 EUR, teda samotná hodnota poukazu je 30 EUR. Po získaní poukazu sa používatelia musia najskôr prihlásiť na odber služby Aura, aby mohli využiť ročnú bezplatnú skúšobnú verziu. Po prihlásení na odber nebudú používateľom účtované žiadne poplatky. Po skončení ročného bezplatného skúšobného obdobia budú automaticky účtované bežné poplatky za službu. Počas tohto obdobia môžu nastať dve situácie:

1)Pokiaľ používateľ počas ročného bezplatného skúšobného obdobia zruší svoj odber, môže ho využívať aj naďalej až do uplynutia skúšobného obdobia a po jeho skončení mu nebude účtovaný žiadny poplatok.
2)Pokiaľ používateľ nezruší svoj odber počas ročného bezplatného skúšobného obdobia, spoločnosť Apple/Google mu ku koncu skúšobného obdobia zašle e-mail s upozornením, že mu bude po uplynutí skúšobného obdobia účtovaný poplatok.

Softvér vám pomôže rozkľúčovať jednotlivé ukazovatele

Zepp Aura vám nielen poskytne ucelené dáta o vašom spánku, ale zároveň vám ich dodá zrozumiteľnou formou s vysvetlením jednotlivých údajov. K dispozícii budete mať svojho vlastného spánkového trénera, ktorý vás povedie cestou za lepším spánkom. Keďže sú spánok a regenerácia tela veľmi úzko prepojené, bude mať lepší a kvalitnejší spánok dôležitý vplyv pre váš život. Zepp Aura taktiež poskytujte hudobné scény a meditačný obsah vám na mieru, takže sa môžete upokojiť alebo lepšie zaspať bez toho, aby ste museli tráviť čas nad rozhodovaním, čo si zvoliť.
Elektronická licencia Zepp Aura pre Amazfit

Zepp Aura zobrazí správu o kvalite spánku

AI asistent vám ukáže detailné štatistiky a prehľad o vašom spánku a relaxácii, a to bez toho, aby ste museli meniť existujúce návyky alebo navyše investovali ďalší čas/peniaze. Pokiaľ budete hodinky nosiť počas spánku 7 dní, umelá inteligencia sa postará o ukladanie a analýzu dát z hodiniek. Potom vám vypracuje presnú diagnostickú správu.

Elektronická licencia Zepp Aura pre Amazfit
Elektronická licencia Zepp Aura pre Amazfit

Ako uplatniť darčekovú kartu?

  1. Otvorte aplikáciu Zepp a kliknite na Profil
  2. Darčeková poukážka (vľavo hore)
  3. Ikona pridania kupónu (vpravo hore)
  4. Zadajte kód kupónu
  5. Uplatniť
  6. Kliknite na kupón a následne na tlačidlo Použiť teraz
  7. Ponechajte zakliknuté Yearly, 1-Year Free
  8. Potvrdiť
  9. Ďalej je nutné potvrdiť platobné údaje pomocou testovacej platby vo výške do 0,5 EUR (zaisťuje Google Play). Odteraz bude predplatné na rok zadarmo aktívne.
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií